pugsy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем-Загрява
Collapse
X
-
BAMZI написа:Kolega, prednoto lqto imah syshtiq problem. I nishto ne pomogna, dokato ne iztochih antifriza i ne nalqh voda. Cqlo lqto beshe dobre. Zimata i nalqh antifriz i sega otnovo se mychi da mi pravi syshtite nomera. Zatova shte i nalivam voda. Opitai i ti i nadqvam se da pomogne.
Коментар
-
Така си е - температурата на кипене на водата е по - ниска. За сметка на това, по - нисък е и нейния вискозитет. По този начин много по -голямо количество вода циркулира през системата за едно и също време./това дава голямо предимство при охлаждане на двигателя в градско движение/ От няколко дни карам с вода и вентилатора ми вече не се включва дори и след 20 минутно чакане из задръстванията по сфетофарите. Преди 2 дни на дълъг път извън града, при 33 градуса температура на въздуха, температурата на охлаждащата вода беше около 65 градуса. Преди това с антифриз и при по - хладно време не съм я виждал да пада под 75.
Коментар
-
Да, сложих дестилирана вода за да нямам проблеми с котления камък.Относно антифриза мога да ти гарантирам, че бях с възможно най - качествения произвеждан в България. Правят го в съседното производство и си взех от най - качествената партида автобоблен антифриз/тестван в лаборатория/. Но с него пак си загряваше.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар