Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лош контакт на кабелите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имах подобен проблем. Светлините ту се пускаха, ту спираха, докато накрая съвсем не се изгубиха. Оказа се, че е ключа. Ама това също не е проста работа, за нов ми взеха 80 лв!! Иначе се мери веригата - да се провери, в коя част е проблема. Ако отидеш на жичкаджия за меренето поне предполагам няма да ти вземе пари.
    Пунто '96

Коментар

Такааааа, сега да ви кажа какъв беше проблема. По-скоро смешен, отколкот страшен, но е илюстрация за дереджето на автомобилния бизнес в България, а именно, 90% от хората, които се занимават с това са мошенници. Та, отидох днес на сервиз, хората мериха, гледаха и нищо. Ток има, крушката си работи, ама фара не свети. Елем, накрая се сетиха да отворят новата букса и какво да видят - клемите закрепени към кабелите, но незнайно защо, кабелите не са оголени, а са си с изолацията. Извода какъв е - 20 кинта грешини пари, щото някакъв мошенник продава дефектна стока. Сега съм малко бесен, ама ше ми мине, но мисълта ми е, имайте предвид, че дори новите части трябва да се проверяват, щото понякога не работят.
      Shit happens, sometimes...
      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Working...
      X