Здравейте колеги,искам да си направя центровка на предницата, не че ми дърпа ама нещо ми се струва че износва гумите по краищата! Та... някъде в Иван Вазов или около някой може ли да препоръча добър сервиз да я свършат тая работа и колко горе долу да си приготвя(лв.) Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Центровка предница ~Иван Вазов?
Collapse
X
-
Re: Зентровка предница ~Иван Вазов?
rustson написа:Здравейте колеги,искам да си направя центровка на предницата, не че ми дърпа ама нещо ми се струва че износва гумите по краищата! Та... някъде в Иван Вазов или около някой може ли да препоръча добър сервиз да я свършат тая работа и колко горе долу да си приготвя(лв.) МерсиАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Малко ми се вижда, ама не съм сигурен, нямаш ли книжка?А как ги "яде". Ако е само от едната страна - вероятно все пак си за реглаж. Но ако и двата ръба на гумата се износват - бягай при компресора...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:vesko написа:...бягай при компресора...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
аз ходя вече няколко пътието тук:http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=84...сервиза не помня как точно се казва.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
отидох на този сервиз казва се Друмник на България 100 се намира. За 25 лв. ми регулираха предницата и според тях износването на гумите ми е цялостно - демек за смяна са което си е вярно щото до маркера има 2-3мм някъде. иначе ми я центрира предницата и съм доволен щото си ми обясни накрая какво е правил и какво има да се прави. питах го дали сменят масло и ангренаж че ми предстои такава смяна, каза че ако е с тяхно масло работата по смяната е безплатна, а с мое масло е 15лв работата(нямаха турбо дизел масло). за ангренаж смяна каза че около 100лв. щели да ми вземат. поздравиJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар