колеги помогнете с някои съвет...стана една беля и сега колата ми не припича на нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 та проблема ми е следния малко си по одрах возилото (добре де доста го одрах ) на места си е доста дълбокичко вижда се леко и метала отдолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ако някои е имал подобен проблем да даде някои съвет бая разровех из нета и най приемливото беше да отида да ми направят малко боя като моята да я нанеса с четчица върху одраното след това да я мина леко с водна шкурка и после да я мина с паста ( звучи добре но ме съмнява че пак ще си личи от километри само че в някакъв друг нюанс на червеното е не на бели ленти както е сега)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
възможно ли е да мина по тънко ?
Collapse
X
-
Карай си колата така и майната и на ламарината.На моята кола в петък,след силна буря, падна една ламарина на покрива и надра боята.Изобщо нямам намерение да се ръся 100 лева за няколко драскотини.Радвам се,че не се спука стъклото.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Има разни решения за отстраняване на такива драскотини, но не съм се занимавал лично.Но мисля, че може и без боядисване на вратата и калника. Само с добавяне на остъргана от невидимо място боя (например от вътрешността на багажника или капака) и нанасяне с подходящо слепващо вещество и полиране.Поразтърси се из нета.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар