Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация: Ремонт на ударена задница

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Консултация: Ремонт на ударена задница

    Здравейте хора,Вчера ме удари автобус отзад. Бях спрял на пешеходна пътека, а онзи си блее някъде. Добре, че нямаше пешеходец пред колата поне. Ще получа щета само от гражданската му, понеже нямам Каско. Така по снимките някой може ли да каже горе-долу колко би излязъл ремонтът и разбира се, ако можете да ми препоръчате някой свестен сервиз/тенекеджия (в София). От снимките не се вижда, но освен липсващото стъкло, целият капак е огънат, въобще не може да се затвори. Светлините са ок, но и двете покриващи пластмаси са счупени и не виждам как ще си намеря отделно само тях. Предварително благодаря за всяко мнение!
    Прикачени файлове

    #2
    Ако е само капака и пластмасите, защо не си потърсиш втора ръка комплект със стъклото. Мисля, че ще ти излезе по евтино, а и ще можеш сам да си го смениш отколкото да ти изчукват този капак.

    Коментар


      #3
      Ами да ти кажа чесно то нети трябва кои знае колко кадърен майстор удара е елементарен и всеки който има и най бегли познания ще ти го управи, само трябва да извади малко ламарината с ключалката назаде и всичко е ок, там ламарината е тънка и няма да срешнат никакви проблеми, само купуваш един капак за 70лв, 2 стопа за 60лв и я караш при някои майстор, тук има доста колеги които продават коли на части и мисля че ако ги вземеш от един и същ човек цената ще е не повече от 120лв части и 120лв боядисване, бронята ти е поправима ама ще дадеш 20лв да ти я оправят, ти си преценяваш дали ще е нова или ще оправяш тази
      /////

      Коментар


        #4
        Даже 70лв. за капак е много, аз лично се отървах за 20-30лв., не помня вече. Тук може да се пазариш, щото капаци много, ама удари отзад малко т.е. трудно се продават.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

        Коментар

        Working...
        X