Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Добло 2007 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на Добло 2007 г.

Навих бащата,понеже иска баничарка пътническа,да взмеме Добло.Той иска да е по-новичко,затова се спряхме на 2-та версия след 2006 г.Даже сме харесали едно,тея дни май ще го вземем.Мотора е ясно 1.9 ЖТДм.Искам ако някой има личен опит,набързо да намята някакви впечатления.Аз имам някакви покрай сервиза,но не са много,знам само че влизат много рядко в сервиза,но за мен това не е проблем,все пак това работя.Та някой ако знае някои слаби места,да ги казва бързо
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Здр. аз карам служебно Добло 2007г.обаче е 1.3 и идва слабичко иначе вози добре ,но окачването се разхлопа мн бързо,това са моите впечатения

Коментар

Пиши едно ЛС на MartoModev, да ти каже преки впечатления, че не е сигурно дали ще види тази тема.

Коментар

Е какво да ми пише ето http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=1620 Сега сериозноКазвам на бързо за ремонтите.На около 65000 лагер на съединителя,ДебитомерНа около 70000 стабилизираща щанга с биалети(задна)Сега малко над 106000 нещо притропва от дясно Всмукателния колектор е адски мазен от масло(от вътре)не знам от къде.Иначе не е лоша като кола.Редовно обслужване и засега върви
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
          Е какво да ми пише ето http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=1620 Сега сериозноКазвам на бързо за ремонтите.На около 65000 лагер на съединителя,ДебитомерНа около 70000 стабилизираща щанга с биалети(задна)Сега малко над 106000 нещо притропва от дясно Всмукателния колектор е адски мазен от масло(от вътре)не знам от къде.Иначе не е лоша като кола.Редовно обслужване и засега върви
          Благодаря ти за бързия отговор,за двигателя нещата са ми ясни,мен ме интересуват други болки,двигателя си го познавам много добре.Тази която харесах е на 53 000 км.,днес я гледах и колата е хубава,утре или вдругиден сигурно ще я вземем.Ако друг има впечатления,ще се радвам да ги сподели
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Ventura garage

Коментар

При нас също има две служебни доблота и... Рехава предница-факт,но май и при повечето модели на фиат се получава това.Стабилна задница...е едната поскърцва като е сухо,но това не е болка за умиране...отзад е понасяло какви ли не товари и още не е правило проблеми. Общо взето окачване като на всеки фият.Двигателя си го знаеш,няма какво да ти го хваля-железен е!Откъм удобства: Товарното е неудобно за шофиране заради решетката зад седалката. Просто самата седалка не може да се дърпа много назад и шофьори обичащи да карат с изпънати крака се чувстват неудобно. Ако обаче караш като брат ми със свити в коленете крака няма да ти пука Предполагам при пътническото този проблем го няма. Вози сравнително меко...със сигурност по-меко от мареата ми. Страхотно голямо предно стъкло...просто като се качиш кеф ти прави видимостта,дори при баничарката назад и встрани имам отлична видимост заради големите стъкла и огледала
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Кажи какво има като екстри?За какви пари го взимате?

Коментар

MartoModev написа:
                Кажи какво има като екстри?За какви пари го взимате?
                Eл.стъкла,климатик,АБС и други,7 места парите са около 11 000 лв. на 5? 000 км.Единственото което ме притеснява е че колата няма карта с кода и има само един ключ
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Ventura garage

Коментар

E свърши се,вече го взехме,колата е страхотна по първи впечатления,утре я взимам в сервиза за обстоен преглед и обслужване.Благодаря момчета з амненията
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Съжалявам, че се включвам след дъжд качулка. :D Честито, много и безаварийни!Все пак, погледни тази тема, мисля че ще ти е от полза (още повече, ако го има този проблем при теб, в нея има и решение).
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Kaжи след обсужването какво сте сменили и как е като цена.След около 20к и на мен ще ми се наложи по обстойно обслужване.

Коментар

MartoModev написа:
                        Kaжи след обсужването какво сте сменили и как е като цена.След около 20к и на мен ще ми се наложи по обстойно обслужване.
                        Днес обстоен преглед отдолу-повече от перфектно,само малък теч на масло от пръчката за проверка на маслото.Иначе днес смених масло и всички филтри,тея дни и ангренажа с ролките.Иначе за цени,има ги тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60093 Повече подробности на телефона за връзка
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Working...
                        X