Здравейте колеги,От известно време на сам при дъжд вътре в купето се появява теч от страната на пасажера до шофьорското място.Сега след последните дъждове и тъй като колата не беше карана известно време вътре си беше станала цяла локва.По големия проблем е че тече минава и около компютъра.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека даде съвет как е открил мястото на теча защото вече огледах дренажите под кората за чистачките и нищо не видях.Предварително благодаря за помощта!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода в купето на Фиат Браво 1.8
Collapse
X
-
nedialk00
-
Имам точно такъм проблем. Досега не съм го отстранявал, но май ще се наложи. Видях, че предното стъкло е подменяно и в дясната му част, долу уплътнението не е добре прилегнало, т.е. малко навътре в купето. Предполагам, че от там влиза вода. Мисля да уплътня наред всичко около стъклото със силикон - от вън под уплътнението, а от вътре да сваля кората на колонката и пак да напълня навсякъде със силикон. Дано да спре течът така.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
nedialk00
днес си сменях зимните с летните гуми, и реших да махна подкалниците да видя кво е положението и се натъкнах на това от снимки, мойте гумени уплътнения и на левия и на десния калник бяха потпуханли, и от там по малко ми е влизала вода през зимата, и леко ми са се поиздули мокетчетата трябва да си ги залепя пак, та това е една възможна причина откъде може да ви влиза вода, аз почтистих идеално мястото и гуменото оплътнение и със силикон стана перфектно
Коментар
-
nedialk00 написа:днес си сменях зимните с летните гуми, и реших да махна подкалниците да видя кво е положението и се натъкнах на това от снимки, мойте гумени уплътнения и на левия и на десния калник бяха потпуханли, и от там по малко ми е влизала вода през зимата, и леко ми са се поиздули мокетчетата трябва да си ги залепя пак, та това е една възможна причина откъде може да ви влиза вода, аз почтистих идеално мястото и гуменото оплътнение и със силикон стана перфектноBravo 1.6 / 16
Коментар
-
nedialk00
да и аз имам подкалник но беше хлътнала, то малко вода е влизала ама колкото да ми поддуе килимчето там на шоф. място, след това махнах пластмасовия праг, и надигнах килимчето, но не беше влажно вече, явно се е изпарила водата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар