Колеги,пускам темата защото напоследък изслушах много приказки относно прословутия аксиален лагер на съединителя.Моят лично шуми при натискане на съединителя.Един казва "карай и моят е така",друг "сменяй го ще ти е.е мамата на притискателя",даже и чух мнение за смазване по някакъв начин за който сега няма да изпадам в подробности.При някой шумял ли е лагера и дали е карал така,защото смяната знаете е шибана история...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как са ви аксиалните лагери?
Collapse
X
-
Re: Как са ви аксиалните лагери?
tipo33 написа:При някой шумял ли е лагера и дали е карал така,защото смяната знаете е шибана история...
Коментар
-
reter написа:Моят се чуваше като 2 киловатова прохосмукачка. След няколко седмици го разглобих за смяна, защото при студена кола претрисаше малко при потегляне. Имаше хляб да изкара още доста обаче.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:reter написа:Моят се чуваше като 2 киловатова прохосмукачка. След няколко седмици го разглобих за смяна, защото при студена кола претрисаше малко при потегляне. Имаше хляб да изкара още доста обаче.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
:D Така и така темата е за лагери...да попитам-бе аз от известно време имам едно виене, когато е на скорост.Че е лагер-лагер е, че не знам кой е, не знам.Иначе проблеми с включването на скоростите нямам.Притеснява ме само дали и кога мога да очаквам някаква поразия откъм скоростната кутия...Засега не мисля да правя интервенции, тъй като вече от майстори ми дойде до незнам къде...има свестни, ам са 1 на 1000, че може и на повече.Скоро ще сменям лагер на алтернатора(пак заради майстор) та да питам, ако има основания да се притеснявам да ползвам момента и за човъркане по скоростната кутия?.
Коментар
-
curko написа::D Така и така темата е за лагери...да попитам-бе аз от известно време имам едно виене, когато е на скорост.Че е лагер-лагер е, че не знам кой е, не знам.Иначе проблеми с включването на скоростите нямам.Притеснява ме само дали и кога мога да очаквам някаква поразия откъм скоростната кутия...Засега не мисля да правя интервенции, тъй като вече от майстори ми дойде до незнам къде...има свестни, ам са 1 на 1000, че може и на повече.Скоро ще сменям лагер на алтернатора(пак заради майстор) та да питам, ако има основания да се притеснявам да ползвам момента и за човъркане по скоростната кутия?.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар