Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми със съединител, скоростна кутия и електрониката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

thunderbolt написа:
    Благодаря пак за отговорите и за насоките. Утре мисля да я закарам на сервиз да погледнат 2-та и дано проблема е само маслото. Исках да ви попитам за сервиза в Орландовци на улица Гъдуларче 9. Прерових цялата тема с плюсове и минуси за сервизи и този събра най-много плюсове. Понеже мненията не бяха от скоро знаете ли дали все още е добър сервиз? И също някой ако може да ми каже телефона на сервиза ще съм още по-благодарен!
    Ама ти верно си се хванал стабилно да ровиш по скоростите, недей бе човек, само можеш да си навлечеш повече неприятности, съветвам те да не даваш да пипат по такива скъпи части некви знайни и незнайни балъци, дет са по-зле и от шоуто на Къци !!! Ти въобще май си нямаш наидея какво е да правиш скорости и колко пари ще ти струва. Карай си колата и не се занимавай с глупости, ако се строши ск.кутия просто ще я смениш и си готов, поправката е почти невъзможна!
    FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Ок разубедих се ) Ще пробвам със смяната на маслото там и ако не се оправи майната му.. Благодаря пак за отговорите и препоръките!

Коментар

стило

Здравей колега.Нека и аз да се включа относно съединителя. Мисля че твоя съединител е с помпаа не с жило така че ако има проблем поже да е от помпата.

Коментар

thunderbolt написа:
          Ок разубедих се ) Ще пробвам със смяната на маслото там и ако не се оправи майната му.. Благодаря пак за отговорите и препоръките!
          Точно така, смени си там консумативите и си свиркай карай докато не се строши, то ако почнем да поправяме всичко дет ни дразни - незнам, сигурно колите ни няма да излезнат от сервизите и ше пълним само гушите на майсторите! Поздрави :D
          FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Working...
          X