Здравейте колеги.Уикенда реших за първи път от много време да попътувам малко и за съжаление се появи едно прещракване или по скоро праскане някъде от пред и въпреки че не съм много технически образован, предположих че е нещо с кормилната уредба или окачването защото само на завой и то остри се прояваваше това. Но за съжаление преди да стигна до сервиз, понеже живея на стръмна улица и по наклона дадох повече газ но като цяло не съм цедил колата карам спокойно, но за съжаление скоростната кутия се разпадна. Кожуха се спука изпоадаха карантий и масло и като цяло трябва да сменям скоростната кутия. Та идеята ми е имате ли идея новите скоростни кутии, ако въобще се намират още на паза колко струват или да заложа на втора ръка. Модела е Fiat Bravo 16v/80
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупена скоростна кутия. Нова или втора въка?
Collapse
X
-
pakumba написа:да не е смао карето да се е пръснало вътрешното. може ид а не ти дотрябва кутияRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:pakumba написа:да не е смао карето да се е пръснало вътрешното. може ид а не ти дотрябва кутияLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар