Свалях резервоара и след като го качих почна да мирише в колата на бензин и да харчи повече(харчи силно казано изпарява го явно)Оказа се, че едно като клапан от който излиза един син мъркуч пластмасов не уплътнява добре и от там се изпарява бензин...та въпроса ми е как да го уплътня защото с О-пръстен не става като надуя резервоара и изпуска пак по-малко е но си изпуска!Възможно ли е разхода от това нещо да ми стане 20 като на същото каране преди да свалям резервоара харчеше 15?Ако не други причини...кабели и свещи са за смяна но не мисля че при същото вървене както преди 2 седмици и при същото каране от свещи или кабели може да се дигне разхода с 5 литра!Ще съм много благодарен ако нямой може да помогне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко питания за Купе
Collapse
X
-
Колега, вземи подходящ силикон и мацай с него. И с какво каране разход 15? Аз съм с 2.0 20В и с нормално каране разхода ми е 10/100 и до 12/100 със средно настъпване в града. 18/100 ми е с каране до ламарината и в лютеницата Нещо май горивната система ти е прецакана. И да, смени си филтрите. То и от мръсен въздушен филтър вдига разхода.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
spirit76 написа:Налягането е 3 бара на рейката .Я дай една снимка на детайла че нещо не се сещам точно,пък може и да измислим решение :DLancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар