Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравликата на Fiat Brava 1.4SX 12V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с хидравликата на Fiat Brava 1.4SX 12V

Колеги, преди два дни хидравличният усилвател на кормилната уредба на колата ми (Fiat Brava 1.4SX 12V) започна да се върти по-трудно и издава виещ шум при движение на ляво или дясно. Моля ако някой има предположение какъв е вероятният проблем да ми пише. Благодаря предварително.
    Fiat Brava 1.4SX 12V, 1998

Re: Проблем с хидравликата на Fiat Brava 1.4SX 12V

mich написа:
    Колеги, преди два дни хидравличният усилвател на кормилната уредба на колата ми (Fiat Brava 1.4SX 12V) започна да се върти по-трудно и издава виещ шум при движение на ляво или дясно. Моля ако някой има предположение какъв е вероятният проблем да ми пише. Благодаря предварително.
    На първо време провери нивото на маслото в казанчето и ако има нужда долей.Ако с това проблема изчезне добре ,но ако не стане подмени маслото.Да не те отчайвам ама една помпа започне ли да вие в повечето случаи няма спасение.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Благодаря колега, нивото на маслото, както и качеството му са добри. Сподели ми ако е възможно как стоят нещата ако проблема е в помпата...

Коментар

А възможно ли е проблема да е в рейката, понеже при движение на ляво се върти волана по-трудно, отколкото на дясно?

Коментар

Working...
        X