Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задни прозорци на Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задни прозорци на Типо

Колеги с Типо,интересува ме вашите задни прозорци до къде се свалят.Моите не могат да се свалят до долу и не знам дали трябва да бъде така.Ако имате наблюдение,пишете.

Естествено :D че не се свалят до долу,на много коли е така.
    Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
      Естествено :D че не се свалят до долу,просто прозореца няма къде да се пребере,защото задната врата е изрязана за задното колело.
      Аз си отварях едната врата,обаче предишния собственик е сложил някакви болтове за да не слиза стъклото повече от половината.Махнах ги и стъклото слезе до долу,но машинката не хваща от най долу.Сигурно това е гениална италианска инжинерна мисъл.

Коментар

Няма такива неща, бе пичове! Докрай си слизат стъклата на задните врати. При мен в най-долно положение си се скриват вътре във вратите.

Коментар

При мен падат ама до 5 см от ръба.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Зависи от годината на производство и кои стандарти е хванала колата при мояето типо което е 93та се свалят на около 5-6 см от ръба на лайсната
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

///// написа:
              Няма такива неща, бе пичове! Докрай си слизат стъклата на задните врати. При мен в най-долно положение си се скриват вътре във вратите.
              Значи остава да разбера какви машинки да си намеря,че пасажерите отзад са много недоволни.Колега твоята кола коя година е произведена ?

Коментар

От първите типота е моето - 89. Днес свалях задните стъкла до долу, за да се уверя колко слизат - ами около 1 сантиметър не се доприбират.

Коментар

///// написа:
                  От първите типота е моето - 89. Днес свалях задните стъкла до долу, за да се уверя колко слизат - ами около 1 сантиметър не се доприбират.
                  Благодаря на всички.Сложих други машинки и сега вече слизат почти до долу.

Коментар

Working...
                  X