какви и от каде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискове и накладки
Collapse
X
-
Re: Дискове и накладки
$ abarth $ написа:какви и от каде?
-
Аз скоро си сложих Simer (www.simer.com) и съм доволен - много добро добро спиране и съвършено тихи. Взех ги от hit-ko. За Punto-то цените бяха: диск - 22 лв., накладки комплект - 22 лв., общо 66 лв. + 30 лв. за монтаж.2.4 JTD
Коментар
-
еми......много бърз преход от Овча купел до надежда през младост (за по-пряко ) в най-големите задръствания.Трябваше да стигна спешно и се сещате как съм карал (газ-спирачка) и то предимно спиране на спирачка защото мотора е след ремонт а и 1.1 не може да те забави много при 80-100.....Та в крайна сметка като стигнах на мястото накладките припушваха и тогава са изгорели...оттогава не спира както спираше и почти не може да блокират при добро сцепление на гумите.И преди ми се е случвало с бус-а и като си ги сменя се оправя веднага.Ама сега си карам с тези защото са на няма 2 месеца.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:еми......много бърз преход от Овча купел до надежда през младост (за по-пряко ) в най-големите задръствания.Трябваше да стигна спешно и се сещате как съм карал (газ-спирачка) и то предимно спиране на спирачка защото мотора е след ремонт а и 1.1 не може да те забави много при 80-100.....Та в крайна сметка като стигнах на мястото накладките припушваха и тогава са изгорели...оттогава не спира както спираше и почти не може да блокират при добро сцепление на гумите.И преди ми се е случвало с бус-а и като си ги сменя се оправя веднага.Ама сега си карам с тези защото са на няма 2 месеца.
Коментар
-
Permafuse са много хубави накладки Малко са по-меки от другите, но за сметка на това колата спира много хубаво, не ядат дисковете и не скърцатhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар