Здравейте,Колеги! Извинявам се,ако не съм уцелил раздела или вече има пусната такава тема/просто не намерих/. Искам да ви попитам къде в София или Плевен мога да отида да ми направят преглед на автомобила дали е "годен" за поставяне на чип,защото много съм се ентусиазирал напоследък,но знам,че турбо и някой други основни компоненти трябва да са изрядни,за да не се износят бързо бързо при поставяне на чип.Колата е Фиат Браво 1.9JTD GT 99’.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да си направя диагностика преди поставяне на чип?
Collapse
X
-
Re: ЧИП
kluchar написа:Едва ли да намериш разлика след това ако е само софтуернотрябва и подобрявания по двигатела .По добре гледай колата да е работи както трябва .
Коментар
-
Не бях говорил лично с човекът,който ще ми слага чипа и затова пуснах темата да се подсигуря,но вече се свързах с него и преди "чипосването" ще ми направят диагностика.Въпросът ми обаче е на тази диагностика ще покаже ли,ако нещо с турбината не е наред,тъй като там най-много се притеснявам,понеже не е от най-евтините елементи по колата и не искам,ако има някакъв проблем,било той малък,като сложа чип и да я довърша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар