Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GT какво да гледам при покупка?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Punto GT какво да гледам при покупка?

    Здравейте, спрял съм се на Punto GT turbo,но досега не съм карал кола с турбо и незнам какви са специфичните неща за такава кола. Убеден съм че, има "издайнически" дитайлчета на които трябва да се обърне спициално внимание... Прочетох общите съвети за покупка на автомобил, и там съветват колата да се погледне от специалисти в сервиз (ходова, компютър,компресия и турбина).Препоръчайте ми такъв сервиз pls.Предварително благодаря на отзовалите се!!! :D

    #2

    Коментар


      #3
      вземи пусни едно съобщение на jorko
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

      Коментар


        #4
        Имам впечатления от няколко такива автомобила... честно казано не би те съветвал да си купиш такава кола! Доста капризни са, а и заради динамичните им характерискити са карани до дупка и тук пристигат в много окаяно състояние. При сериозни проблеми в двигателите на два такива автомобила във Вантотрейд не успяха да открият проблема! Едва ли сега ще се откажеш, но бях длъжен да споделя впечатления!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

        Коментар


          #5
          Vladim написа:
          Имам впечатления от няколко такива автомобила...
          Благодаря за мнението ! Аз също имам едно на ум с този тип коли "резачки"...Просто изкам да разбера как да познавам тези които са мачкани по-здраво от другите.Все пак има някакви признаци за това нали?Иначе преди да дам парите задължително в преслушване в сервиза (предполагам Ванто Трейд ще се справят) .

          Коментар

          Working...
          X