Здрвейте колеги. На скоро си купин пунто 2001г 1,2 16v . Сутрин като го запаля работи на около 800 оборота но като и подам газ или като постопли малко и падат уборотите на 500 в минута. Искам да попитам нормално ли е това защоъто понякога падат и до 400 оборота в минута и фаровете ми започват да мижат. Някои може ли да ми даде информация нормално ли е това или ако не е нормално от какво може да е. Гледах дали дроселовата клапа няма регулаж но всичко по нея е електроника. Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обороти на пунто 1,2 16v
Collapse
X
-
Аз имам почти същия проблем на моето Пунто.Пак е 1.2, 16V.Като запаля колата оборотите са по високи, което е нормално.Но после като позагрее падат на около 600 и така си седят.А би трябвало да са около 800-900.Като пусна климатика си се качват на 800-900, но пък тогава би трябвало да са 1000.Ходих при един майстор, закачва колата на някакви компютри и каза, че не знам какво си не комуникирало с компютъра на колата.Трябвало да я разглоби и т.н.Не ми се занимаваше и си я карам вече втора година така.Малко ме дразни понякога, но нямам време да я карам пак на сервиз и да я гледат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар