Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Със каква паста да полираме лети джантим ????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Със каква паста да полираме лети джантим ????

Имам Въпрос, със каква паста може даси полирам джантите ? Да ми препоръчате! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Джантите могат да бъдат с лаково покритие или без. Обикновено едно миене с Мелио оправя нещата! Ако много държиш да ги полираш с паста, иди в най-близкия магазин за автобои и си вземи наливно паста за полиране! На място можеш да се консултираш с продавача за едрината на зърното.Полирането няма да оправи надраскванията, ако това се мъчиш да постигнеш!Успех!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

мм не просто ги ишлаифах леко ии сега искам даги полирам и за това иначе нямат нараняваня вече

Коментар

3М във всеки магазин за бояджииски истории трябва да я има... а шкури ли ги джантите? понеже не разбрах какво точно искаш да полираш боя или алуминии? :D
        Haters Gonna Hate

Коментар

дабе ишкурих ги .

Коментар

Здравейте колеги аз използвах за моите джанти полир паста Turtle Wax една зелена кутиика 250гр и джантите ми направо светнаха аз я купих от Практикер обаче вярвам че я има във всеки железарски магазин http://www.turtlewax.com.pl/sklep/me...inal_pasta.gif

Коментар

Мерси колега, дано ми помогне

Коментар

aleks_9671 написа:
                дабе ишкурих ги .
                Ако си ги изшкурил до алуминий, ще е добре да ги лакираш, защото колкото и да ги полираш ако не ги запечаташ с лак пак ще станат матови.
                Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

а 1-во даги полирам и тогава даги прасна или ? 1-во даги прасна с лак и после даги полирам ?

Коментар

aleks_9671 написа:
                    а 1-во даги полирам и тогава даги прасна или ? 1-во даги прасна с лак и после даги полирам ?
                    Колега ,извинявай ама не мога да се сдържа:D ПРАСКАЙ ги както ти харесват повече ,а може и преди и след :P
                    Либра 1,9 жтд 2000г. LX
                    Фиат Крома 1,9 2009г.
                    Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

от пастата от доло катое дане би дане хване то налиее някакси мазнеее

Коментар

имам предвит пастата като се нанесе и после като се мине с гъба та, и остава мазно и мисля че няма да хване лака ???

Коментар

колега казах ти с какво на 3М е в 3 тубички идва(има и на SONAX същото на една цена са) и ако лакираш няма да постигнеш това което искаш, после просто си ги минавай от време на време с пастата от практикер която ти предложи колегата
                          Haters Gonna Hate

Коментар

колеги, аа мисля да боядисвам джантите. И имам пак въпрос дали ще стане с АвтоЕмаи лак ????

Коментар

Да.
                              LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                              ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Working...
                              X