Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли 6 степенна ск. кутия на Пунто 1.2 SX 60 к.с. 1993?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли 6 степенна ск. кутия на Пунто 1.2 SX 60 к.с. 1993?

ЗДР!Да попитам дали на Fiat punto 1993 1.2 sx 60коня 5 скорости може да се сложи 6 скоростна котия пак от Fiat punto?И каква ще е разликата,понеже не сам карал сас 6-та скорост пунто?Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Punto 1.2 SX 60 hp

Може, но според мен няма почти никакъв смисъл. Единствено може да е малко по динамична понеже са и по къси скоростите, но от 6 та няма смисъл на този двигател. Пунтото не може да се кара висока скорост че да се нуждае от 6 та.Пък и са много редки тези кутии.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

аз се надявах на нещо по добро понеже сега на 5-та с 2000 оборота кара сас 60 км .ам те щом са по каси няма да има разлика такали изван градско
      Punto 1.2 SX 60 hp

Коментар

jimi_998 написа:
        аз се надявах на нещо по добро понеже сега на 5-та с 2000 оборота кара сас 60 км .ам те щом са по каси няма да има разлика такали изван градско
        Нещо си в грешка. С 2000 оборота на 4 -та си 55-60 км. Имал съм пунто 1.2.Разлика все пак ще има някаква в оборотите, но няма да имаш особена полза от нея. Нали не вярваш примерно че пунтото може да върви с 100 км/ч на 2000 оборота? Дори така да е мотора просто няма да има въртящ момент при тази скорост да подържа скороста.6 та слагат най често на дизели с висок въртящ момент в ниските обороти.
        FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

А какво може да се напрви по ефективно за скороста?Да ми кажете понеже като сам дал десен мигач и като натисна спирачката и свернат стоповете нещо става и мигача става супер барз?някаква идея?
          Punto 1.2 SX 60 hp

Коментар

http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=74217Има 2 варианта пунто 1.2 ELX модела 3 врат и 5 врат, който фабрично си идва със 6 скоростна кутия. 80 коня е двигателя обаче и незнам дали има възможност да стане кутиятана твоя двигател.

Коментар

моя е 3 врати 60коня ама може да са омрели от глад няколко!а за проблема сас мигача някой идея има ли?
              Punto 1.2 SX 60 hp

Коментар

Виж си буксата отзад на проблемния стоп...Относно скоростната кутия - безсмислено изхарчени пари!

Коментар

Няма пунто 1.2 16v със 6 скорости. Поне не и от първото поколение.Само на 1.1 55 коня.
                  FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Прав си, това което съм гледал е 99-та година та предполагам е мк2

Коментар

значи свалих стопа почистих буксата но разлика няма??
                      Punto 1.2 SX 60 hp

Коментар

Почисти я пак и подсигури по добра връзка на масата. Най вероятно нямаш маса на десния стоп и като натиснеш спирачка без мигач отзад светят стопа, мигача, и стопа за мъгла. Също така свети и вътре копчето за стопа за мъгла все едно е включено. Всичко това е от една гадна маса.

Коментар

позна като натисна пирачката и ми свети копчето за маглата!само ако можеш да ми кажеш каде да я тарся тая маса?
                          Punto 1.2 SX 60 hp

Коментар

Черниq кабел на буксата на стопа е масата. Зацисти го добре и ако трqбжа го запои директно на платката. Аз така направих и вече нqмам проблеми. И после пиши какъв е резултата.

Коментар

значи като го изчистих веднага като пробвах промяна никаква после трагнах да карам и я почна да мига едно забавено после по едно време пак забнарза а тая вечер няма проблем като се пребирам от работа но ми свети в това за стопа за магла утре шак ще паля и ще видя какво прави и в неделя щея чистя
                              Punto 1.2 SX 60 hp

Коментар

Working...
                              X