Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дребен неприятен проблем с пръскалките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето я тази глупост.Свалих я и я снимах.Аз не мога да разбера точна каква е тази мембрана за която говорите, но някои определено преди мен е имал проблем и го е преправял(според мен)Според вас може ли да се прави това или да търся ново????
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

направен е да работи без да е клапан- само тройник. трябва да го смениш с нов, или да залепиш с капка каноколит дупката, на която е имало найлон. ама така няма пак да бачка като клапан
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Този на снимката е ’изтърбушен’ - вътре има оригинално една малка пружинка с гумена мембрана, което всъщност е клапичката.При мен също беше махната клапата, но беше почнал да изпуска и си свалих от друга същата кола в морга. Той си беше с клапичката, но помпата не може да направи толкова голямо налягане, така че я махнах и сега е на 6, такава дупка там няма отгоре както на стария, така и на новия ми тройник.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
          Този на снимката е ’изтърбушен’ - вътре има оригинално една малка пружинка с гумена мембрана, което всъщност е клапичката.При мен също беше махната клапата, но беше почнал да изпуска и си свалих от друга същата кола в морга. Той си беше с клапичката, но помпата не може да направи толкова голямо налягане, така че я махнах и сега е на 6, такава дупка там няма отгоре както на стария, така и на новия ми тройник.
          Благодаря ти!!!Точно тази информация ми трябваше понеже не знаех как изглежда оригинално.
          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

И аз ще се включа с една питанка - къде се намира клапана за пръскалката на задното стъкло на Marea Weekend ? Не минава вода през него, а немога да го намеря.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Под мокета до казанчето за управление (ще го намериш лесно защото точно където е клапана сменят цвета на шлауфката)
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
              X