Ето я тази глупост.Свалих я и я снимах.Аз не мога да разбера точна каква е тази мембрана за която говорите, но някои определено преди мен е имал проблем и го е преправял(според мен)Според вас може ли да се прави това или да търся ново????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дребен неприятен проблем с пръскалките
Collapse
X
-
Този на снимката е ’изтърбушен’ - вътре има оригинално една малка пружинка с гумена мембрана, което всъщност е клапичката.При мен също беше махната клапата, но беше почнал да изпуска и си свалих от друга същата кола в морга. Той си беше с клапичката, но помпата не може да направи толкова голямо налягане, така че я махнах и сега е на 6, такава дупка там няма отгоре както на стария, така и на новия ми тройник.
Коментар
-
wwalker написа:Този на снимката е ’изтърбушен’ - вътре има оригинално една малка пружинка с гумена мембрана, което всъщност е клапичката.При мен също беше махната клапата, но беше почнал да изпуска и си свалих от друга същата кола в морга. Той си беше с клапичката, но помпата не може да направи толкова голямо налягане, така че я махнах и сега е на 6, такава дупка там няма отгоре както на стария, така и на новия ми тройник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар