Интересува ме дали има спрейчета(малки) с този тип цвят на Браво, който се води светло синя перла(или светло син металик). Имам някакъв "код 823" на ламарината И знаете ли как са цените?
Отиваш с колата в "Glasurit" (не знам точно как се пише) и те ти правят боя с цвят на сегашната.Гледам че си от Козлодуй и незнам там дали има магазин. Знам го в София къде се намира - на локалното на Цариградско шосе след Плиска посока 4-ти километър...
Там е работата, че искам някакво малко спрейче, защото ще пръскам малки детайли. Не искам да пръскам брони, капаци и др. Трябва ми за детайли като огледала, дръжки на врати... Затова ми е спрейче, та да мога аз да си ги пръсна.
виждал съм перли боядисвани частично или детайли (огледала примерно) и като се мърдаш нали преливат цветовете,примерно зелен-син-черен,а на боядисания детайл се преливат син-зелен-черенкато боята е правена с компютри монпютри по каталози и т.н.ако идва един приятел ще снимам неговата астра зелене перла,бори се да си догоди цвета от зимата и неможе да стане 1:1незнам дали теб те бърка това но мен много ме дразнат такива неща
виждал съм перли боядисвани частично или детайли (огледала примерно) и като се мърдаш нали преливат цветовете,примерно зелен-син-черен,а на боядисания детайл се преливат син-зелен-черенкато боята е правена с компютри монпютри по каталози и т.н.ако идва един приятел ще снимам неговата астра зелене перла,бори се да си догоди цвета от зимата и неможе да стане 1:1незнам дали теб те бърка това но мен много ме дразнат такива неща
Не може да го нагоди, защото перлата е много "капризна" Дори цветът да е 1:1 пак може да не стане, ако бояджията не я пръсне както трябва
Там е работата, че искам някакво малко спрейче, защото ще пръскам малки детайли. Не искам да пръскам брони, капаци и др. Трябва ми за детайли като огледала, дръжки на врати... Затова ми е спрейче, та да мога аз да си ги пръсна.
Ако ти трябва за лека репаратура (драскотина, "точка" от камъче и др. дребни неща) мисля, че ще си решиш проблема Но ако трябва да си пръскаш огледалата ще станат като насрани Първо огледалата са пластмасови и им трябва по-особена подготовка. Слага се ластификатор в боята и специален филер (за пластмаса) за да може да се поеме свиването/отпускането на пластмасата и да не се напука боята Най-добре за огледалата да ти ги пръсне бояджия, за да не те е яд после като ги гледаш
Не може да го нагоди, защото перлата е много "капризна" Дори цветът да е 1:1 пак може да не стане, ако бояджията не я пръсне както трябва
1:1 няма да стане, ако ще да се прискунди бояджията. Боя по цвят на детайл правят в почти всички прилични магазини за боя. По код боята ще се различава задължително. Колкото и да се нагоди обаче на големи детайли ще се вижда под определен ъгъл. На спрей ще стане, после трябва да се пръска и лак, и ще се ядосваш от резултата. Бих препоръчал да отидеш при бояджия, няма да ти струва толкова много. Още, ако ще пръскаш пластмаси, трябва основа.
Я снимай и качи снимка, че малко по-лесно да мога да ти дам насока за цветовете, щото кода ако не се лъжа съдържа и буква, и номер - например на брава тоналноста не е същата. На Браво едното синьо се казва Heraldic Blue даже, а иначе за точния код гледай лепенката на долния ръб при уплътненията на 3-тата врата (задната) като я дигнеш. Тази на снимката дето аз я прилагам - перла ли е ??? ... (доколкото може да се прецени по снимки де - най-добре е в бояджииския магазин да има кой да сравни с колата). В Русе - ако ти е по-близо мога да намеря адреси на 2-3 добри бояджийници ама ако е само за огледала и дръжки не знам дали си заслужава идването щото не вземали ефтино на 2 от 3ите места.
Коментар