Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем, прескачат цилиндри

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем, прескачат цилиндри

    Значи вчера си карам и спирам на светофар, и при тръгването започна да се кюфка, като подадох повечко газ усетих че прескача някой цилиндър- така и неразбрах кой. Та днес пак се качвам и докато беше студена на ниските обороти до 2000оборота прескачаше, а иначе на празен ход си работи нормално. Но по- голямия проблем беше като тръгнах, значи като стъпих на булеварда и тръгнах да набирам и на 3 скорост при над 3000оборота двигатела увисна- изобщо никаква тяга, се едно съм върнал газта до край и след 3-4 секунди прескочи някой цилиндър и постепенно в продължение на няколко секунди всичко си дойде по местата и тръгна- това го направи 5-6 пъти при около 3000-3200оборота на различни скорости. А иначе постоянно при тръгване прескача 2-3 пъти някой цилиндър докато не къчи над 2000оборота.Дано сте разбрали горе долу за какво говоря.а кажете сега от къде идва проблема.
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

    #2
    провери подред:1. кабели2. смени капачка3. смени свещи карай кат пич
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

    Коментар


      #3
      Какво ще означава да прескача цилиндър? Да спира да работи поред на номерата ли? Как разбираш че става така?При мен май е същото и съм стигнал до кабели. Но искам да се уверя, щото сега бачка та се къса, само махнах кабелите и ги сложих пак.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

      Коментар


        #4
        ми незнам кой цилиндър прескача и дали само идин или се редуват, но като подам газ и бръмчи като запорожеца за свещите не вярвам да е от тях защото са на около 1500км.
        Tofas- Sahin 1.6 карб.

        Коментар


          #5
          ForceWere написа:
          а за свещите не вярвам да е от тях защото са на около 1500км.
          това нищо не значи за съжаление. пък и аз ти ги номерирах по вероятност и по леснота на проверка, така че да ти е най-лесно. оттук натам ти си знаеш вече.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

          Коментар

          Working...
          X