Значи вчера си карам и спирам на светофар, и при тръгването започна да се кюфка, като подадох повечко газ усетих че прескача някой цилиндър- така и неразбрах кой. Та днес пак се качвам и докато беше студена на ниските обороти до 2000оборота прескачаше, а иначе на празен ход си работи нормално. Но по- голямия проблем беше като тръгнах, значи като стъпих на булеварда и тръгнах да набирам и на 3 скорост при над 3000оборота двигатела увисна- изобщо никаква тяга, се едно съм върнал газта до край и след 3-4 секунди прескочи някой цилиндър и постепенно в продължение на няколко секунди всичко си дойде по местата и тръгна- това го направи 5-6 пъти при около 3000-3200оборота на различни скорости. А иначе постоянно при тръгване прескача 2-3 пъти някой цилиндър докато не къчи над 2000оборота.Дано сте разбрали горе долу за какво говоря.а кажете сега от къде идва проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем, прескачат цилиндри
Collapse
X
-
Какво ще означава да прескача цилиндър? Да спира да работи поред на номерата ли? Как разбираш че става така?При мен май е същото и съм стигнал до кабели. Но искам да се уверя, щото сега бачка та се къса, само махнах кабелите и ги сложих пак.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ForceWere написа:а за свещите не вярвам да е от тях защото са на около 1500км.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар