понеже не ми бачкат 2 датчика на колата, единия е този дето мери нивото на антифриза и ако е ниско показва на борд компа и другия е този за течността на чистачките, имате ли идея на какви цени се намират, понеже този за антифриза е някакъв електронен ала-бала и няма да се очудя да е 50 кинта например колата е темпра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко за датчиците
Collapse
X
-
Re: Малко за датчиците
pakumba написа:понеже не ми бачкат 2 датчика на колата, единия е този дето мери нивото на антифриза и ако е ниско показва на борд компа и другия е този за течността на чистачките, имате ли идея на какви цени се намират, понеже този за антифриза е някакъв електронен ала-бала и няма да се очудя да е 50 кинта например колата е темпраTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
не ги разбирам аз тези рид ампули. даже сефте чувам, че така се казва, но при мен този на чистачките е с поплавър, той се маха ама вътре не можах да разбера как действа, не виждам вътре да бута нищо. а нови дали не мога да си ги намеря, аз даже си мисля ако става да си купя 2 за чистачките и да сложа единия да ми мери антифриза, с тези сложните техники само проблеми може да имам, пък с едно поплавъче съм идеален. не се ли намират новички и на нормални цени?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:не ги разбирам аз тези рид ампули. даже сефте чувам, че така се казва, но при мен този на чистачките е с поплавър, той се маха ама вътре не можах да разбера как действа, не виждам вътре да бута нищо. а нови дали не мога да си ги намеря, аз даже си мисля ако става да си купя 2 за чистачките и да сложа единия да ми мери антифриза, с тези сложните техники само проблеми може да имам, пък с едно поплавъче съм идеален. не се ли намират новички и на нормални цени?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: датчици
pakumba написа:kluchar написа:Ела утре на /сточна /може да се измисли нещоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
и на мен не ми бачкат - този за нивото на маслото (и си го проверявам с щеката и този за нивото на водата за чистачките, за който знам че не е поправим и не съм си играл.решил съм проблема по следния начин - понеже не са болка за умиране предишния собственик беше залепил лампичките с изолирбанд, аз го махнах и направо извадих лампите но ако намерите от някаде такива датчици ще сам много благодарен ако пратите и на мен, в моя тъп град като отидох в 2-3-4-5-6 магазина да питам за датчик за нивото на маслото и те ми дават другия датчик за налягането ....Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
ами колеги попитахте ли hit-ko, може би може да намери нещо като за вас, освен това и аз мога да питам тука в някой магазин, освен това установих че е голям кеф интернет пазаруването,....сядаш си вечер на компа , намираш каквото ти трябва и ти го доставят в офиса или в къщи ..където те кефи :D :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:ами колеги попитахте ли hit-ko, може би може да намери нещо като за вас, освен това и аз мога да питам тука в някой магазин, освен това установих че е голям кеф интернет пазаруването,....сядаш си вечер на компа , намираш каквото ти трябва и ти го доставят в офиса или в къщи ..където те кефи :D :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:понеже не ми бачкат 2 датчика на колата, единия е този дето мери нивото на антифриза и ако е ниско показва на борд компа и другия е този за течността на чистачките, имате ли идея на какви цени се намират, понеже този за антифриза е някакъв електронен ала-бала и няма да се очудя да е 50 кинта например колата е темпра
Коментар
-
Petrov написа:pakumba написа:понеже не ми бачкат 2 датчика на колата, единия е този дето мери нивото на антифриза и ако е ниско показва на борд компа и другия е този за течността на чистачките, имате ли идея на какви цени се намират, понеже този за антифриза е някакъв електронен ала-бала и няма да се очудя да е 50 кинта например колата е темпраLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Backo написа:и на мен не ми бачкат - този за нивото на маслото (и си го проверявам с щеката и този за нивото на водата за чистачките, за който знам че не е поправим и не съм си играл.решил съм проблема по следния начин - понеже не са болка за умиране предишния собственик беше залепил лампичките с изолирбанд, аз го махнах и направо извадих лампите но ако намерите от някаде такива датчици ще сам много благодарен ако пратите и на мен, в моя тъп град като отидох в 2-3-4-5-6 магазина да питам за датчик за нивото на маслото и те ми дават другия датчик за налягането ....I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Backo написа:и на мен не ми бачкат - този за нивото на маслото (и си го проверявам с щеката и този за нивото на водата за чистачките, за който знам че не е поправим и не съм си играл.решил съм проблема по следния начин - понеже не са болка за умиране предишния собственик беше залепил лампичките с изолирбанд, аз го махнах и направо извадих лампите но ако намерите от някаде такива датчици ще сам много благодарен ако пратите и на мен, в моя тъп град като отидох в 2-3-4-5-6 магазина да питам за датчик за нивото на маслото и те ми дават другия датчик за налягането ....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
за 70 кинта аз сам ще си се правя на датчик и ще си гледам щеката, бахти датчика честноI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар