Здравейте приятели !Кутията на типото ми е доста шумна,особено при спускане на скорост и при по-рязко ускоряване.Звучи като лагер(и).Маслото го смених с 80W-такова го дават в каталозите за 1,6.Ефект намаше.Сложих и и един римет-лееко подобрение.После ме посъветва един "специалист" да сложа и лики моли добавка за кутия-направих го.Нямаше подобрение на шума,само дето започнаха да хърхорят синхронизаторите .Сега се колебая що да сторя-ново качествено масло без лай.а вътре,втора употреба кутия ли да търся???За другата кутия няма гаранция ква ще е,един приятел така се опари от такава,че не ми се рискува.За ремонт на тая не ми се мисли-излиза колкото половината кола .Споделете опит ако сте имали такава кутия!Според вас има ли опосност да блокира при висока скорост и да се претрепя.Ако някой е доволен от дадено масло или добавка да препоръча.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шумна скоростна кутия
Collapse
X
-
отваряш си я кутията или ако нямаш нужните познания-търси си майстор.Тва да компенсираш шумове от износена кутия с масла си е ш.бана работа.Гледам си и от Русе,поне имате познавачи по италиянките бол.Поздрави от мен.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:отваряш си я кутията или ако нямаш нужните познания-търси си майстор.Тва да компенсираш шумове от износена кутия с масла си е ш.бана работа.Гледам си и от Русе,поне имате познавачи по италиянките бол.Поздрави от мен.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
tipo33 написа:pablo_pz написа:отваряш си я кутията или ако нямаш нужните познания-търси си майстор.Тва да компенсираш шумове от износена кутия с масла си е ш.бана работа.Гледам си и от Русе,поне имате познавачи по италиянките бол.Поздрави от мен.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
uno 2444 написа:Колега преди време имах същия проблем с уното, закарах го в сервиз смениха ми некви лагери и скоросната кутия нямаше никакви шумове, но след 7-8000 км - уви пак същия проблем и сега си я карам така от около годинаFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
uno 2444 написа:Колега преди време имах същия проблем с уното, закарах го в сервиз смениха ми некви лагери и скоросната кутия нямаше никакви шумове, но след 7-8000 км - уви пак същия проблем и сега си я карам така от около годинаFiat Brava 1.2,16в
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар