vergil написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Фиат Стило 1.9 JTD 115 к.с
Collapse
X
-
willow75bg написа:vergil написа:Във фирмения сервз на Фиат, на изхода за Русе в ляво.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
И моята беше пълен гроб, ама сега търчи доволно. Слагай и малко добавка в нафтата, като си смених маслото, сложих лики моли ойл адитив, и съм доволен! Махни гърнетата, права тръба, изчисти дебитомера, затапи егр-а, почисти МАП сензора. После едно чипче и работа се нарежда!Fiat Bravo 1.6 GT
Stilo 1.9JTD - ex
Коментар
-
Вчера се хванах да почистя "throttle body-то", ЕГР-а и МАП сензора, няма да ви разправям каква смрад излезе, бях се омазал до ушите в масло и сажди, остана ми да почистя дебитомера. Разчетох се из форума кой как го е чистил (мнения много и различни) и ме хвана страх да не го прецакам нещо, защото струва майка си и баща си, та въпросът ми е да го чистя ли с някакви препарати или да продухам само с компресор? И още нещо, днес ходих при майстор да проверя предница, окачване, накладки и се оказа, че имам за смяна една биалетка и предни накладки. Може ли да ми препоръчате, каква марка биалетка и накладки да си купя?Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
А задните тампони на моста видяхте ли ги ? Днеска ми смениха моите като операцията започна вчера след обед та днеска до обед. Голямо мъки при набиването са видели майсторите ми . Болта е тънък 14мм дето минава през тампона и се разваля резбата на гайката на скобата . Та с няколко скоби и десетина гайки са успели да ги набият новите тампони . Преди малко я взех от тях и врътнах десетина километра по път с копки и сега нямам никакво чукане и тропане отзад . :DПридържайте се към темата.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Коментар
-
коцев написа:А задните тампони на моста видяхте ли ги ? Днеска ми смениха моите като операцията започна вчера след обед та днеска до обед. Голямо мъки при набиването са видели майсторите ми . Болта е тънък 14мм дето минава през тампона и се разваля резбата на гайката на скобата . Та с няколко скоби и десетина гайки са успели да ги набият новите тампони . Преди малко я взех от тях и врътнах десетина километра по път с копки и сега нямам никакво чукане и тропане отзад . :DПридържайте се към темата.Модераторски екип на Fiat-bg.orgFiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар