Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Фиат Стило 1.9 JTD 115 к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vergil написа:
    Във фирмения сервз на Фиат, на изхода за Русе в ляво.
    И аз там ходя, доволен съм много!

Коментар

Малко ми е интересно при три изгорели свещи и само една здрава как си палиш колата ?
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Многократно е дискутирано, че JTD пали без подгрев до -10гр., само да имаш хубав акумулатор
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

коцев написа:
          Малко ми е интересно при три изгорели свещи и само една здрава как си палиш колата ?
          Както стилото палеше с изгорял предпазител за подгряването

Коментар

Ново двайсет. Да съм карал с изгорял предпазител ? Кво ма направихте вие бре ?

Коментар

Ако ти е премигвал реотана и ти е светело едно оранжево триъгълниче - да :Д

Коментар

vergil написа:
                Дай цени за направеното да видим накъде са с главата.

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                  Ако ти е премигвал реотана и ти е светело едно оранжево триъгълниче - да :Д
                  Не съм забелязвал такова нещо . Да не би от удара да се е получило нещо и тогава да е изгорял и предпазителя. Божа работа . :D

Коментар

willow75bg написа:
                    vergil написа:
                    Дай цени за направеното да видим накъде са с главата.
                    Правих само диагностика - 25лв. Исках да видя в какво положение е колата, тъй или иначе повечето работи ще си ги оправям сам.
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

коцев написа:
                      Пали без никакъв проблем, тази сутрин беше -8гр. и запали от първото завъртане.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

И моята беше пълен гроб, ама сега търчи доволно. Слагай и малко добавка в нафтата, като си смених маслото, сложих лики моли ойл адитив, и съм доволен! Махни гърнетата, права тръба, изчисти дебитомера, затапи егр-а, почисти МАП сензора. После едно чипче и работа се нарежда!
                        Fiat Bravo 1.6 GT
                        Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

Вчера се хванах да почистя "throttle body-то", ЕГР-а и МАП сензора, няма да ви разправям каква смрад излезе, бях се омазал до ушите в масло и сажди, остана ми да почистя дебитомера. Разчетох се из форума кой как го е чистил (мнения много и различни) и ме хвана страх да не го прецакам нещо, защото струва майка си и баща си, та въпросът ми е да го чистя ли с някакви препарати или да продухам само с компресор? И още нещо, днес ходих при майстор да проверя предница, окачване, накладки и се оказа, че имам за смяна една биалетка и предни накладки. Може ли да ми препоръчате, каква марка биалетка и накладки да си купя?
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

А задните тампони на моста видяхте ли ги ? Днеска ми смениха моите като операцията започна вчера след обед та днеска до обед. Голямо мъки при набиването са видели майсторите ми . Болта е тънък 14мм дето минава през тампона и се разваля резбата на гайката на скобата . Та с няколко скоби и десетина гайки са успели да ги набият новите тампони . Преди малко я взех от тях и врътнах десетина километра по път с копки и сега нямам никакво чукане и тропане отзад . :DПридържайте се към темата.Модераторски екип на Fiat-bg.org

Коментар

@коцев - зависи от "майсторите" има такива дето 2 дена ги сменят, такива дето за 2 часа (моя) и такива дето за 30 мин
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

коцев написа:
                                А задните тампони на моста видяхте ли ги ? Днеска ми смениха моите като операцията започна вчера след обед та днеска до обед. Голямо мъки при набиването са видели майсторите ми . Болта е тънък 14мм дето минава през тампона и се разваля резбата на гайката на скобата . Та с няколко скоби и десетина гайки са успели да ги набият новите тампони . Преди малко я взех от тях и врътнах десетина километра по път с копки и сега нямам никакво чукане и тропане отзад . :DПридържайте се към темата.Модераторски екип на Fiat-bg.org
                                Зданите тампони са здрави, най-вероятно са сменяни в немско, защото не ми се вярва да са оргинални, все пак колата е на 9 години.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

Working...
                                X