ЗДРАВЕЙТЕ !ТЕЧЕ МИ АНТИФРИЗЗЗ ОТ ТАПАТА НА ДВИГАТЕЯ КОЯТО Е ЗАД ГЕНЕРАЦИЯТА какво да правя посаветвайте ме моля как да бракна там за да я набия , подменя или залепе (с какво лепило) изтече ми антифриза за 48часа, много съм отчаян помогнете МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ колата е фиат браво 1.9 ТД 98 година 100к.с.Поправено заглавие. Прочети правилата на форума!1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тече ми антифриз от тапата на двигателя
Collapse
X
-
ами никой не ти е длъжен да ти чете неграмотните обяснения. СМЕНАЛСАМТО4НОТАЗИТАПААМАНАБЕНЗИНОВМОТОРИНЯМАЛЕПЕН ЕСАМОСМЯНАСНОВАПО2ЛВСАМАИМАРАЗЛИчНИРАЗМЕРИПОПРИНЦИ ПКАЗВАТДАСЕСМЕНЯТВСИ4КИАМААЗСМЕНИХСАМОТАЗИИНЯМАМПР ОБЛЕМИLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
nedialk00
-
ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН , СРЕЩУ СКРОМНАТА СУМА ОТ 60 ЛЕВА :D :D :D :D :D :D П.С. ЩЕ ПИША КАКТО ИСКАМ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ПОСЛЕ ДА НЕКАЖЕТЕ ЧЕ ЛИПСВАТ ЕМОТИКОНИ С регистрацията си тук си се съгласил с правилата на форума. Помисли една седмица дали смяташ да ги спазваш.
Коментар
-
кола
Тя пак ще протече щото пак ще е прегрееш .Едвали на някои му се е налагал да сменя тапа на двигатела та да ти пише А и има книги за това там пише как става само трябва да си изтеглиш за модела колата.А и като си от тези където си карат колата в сервиз що пишеш по форумите . Даваш парите в сервиза и това е .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар