Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тече ми антифриз от тапата на двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тече ми антифриз от тапата на двигателя

ЗДРАВЕЙТЕ !ТЕЧЕ МИ АНТИФРИЗЗЗ ОТ ТАПАТА НА ДВИГАТЕЯ КОЯТО Е ЗАД ГЕНЕРАЦИЯТА какво да правя посаветвайте ме моля как да бракна там за да я набия , подменя или залепе (с какво лепило) изтече ми антифриза за 48часа, много съм отчаян помогнете МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ колата е фиат браво 1.9 ТД 98 година 100к.с.Поправено заглавие. Прочети правилата на форума!1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.Модераторски екип на fiat-bg.org

СКАСАХ ТЕ МЕ ОТ "ПРЕДЛОЖЕНИЯ" И " САВЕТИ "

Коментар

ами данете плаша сваля се турбината и колекторите и се сменя тапата дажи смени и останалите 3... няма друго решение...

Коментар

ТОВА СА СНИМКИТЕ няма ли варянт да се лепне с нещо баз да се разглабя много (само генерацита примерно)
        Прикачени файлове

Коментар

ами никой не ти е длъжен да ти чете неграмотните обяснения. СМЕНАЛСАМТО4НОТАЗИТАПААМАНАБЕНЗИНОВМОТОРИНЯМАЛЕПЕН ЕСАМОСМЯНАСНОВАПО2ЛВСАМАИМАРАЗЛИчНИРАЗМЕРИПОПРИНЦИ ПКАЗВАТДАСЕСМЕНЯТВСИ4КИАМААЗСМЕНИХСАМОТАЗИИНЯМАМПР ОБЛЕМИ
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Без смяна е варианта с набиването на дървено чепче.пп на първата и втората снимка май са 2 различни тапи?
            LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
            ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

как не те е срам, да пишеш по този пошъл начин ?

Коментар

1) Оправи си правописа2) Задай си правилно въпроса3) Снимката на двигателя въобще не е на твоята кола-показал си снимка на бензинов 16 клапанов двигател.
                Play Golf ,but not drive golf!!!
                Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН , СРЕЩУ СКРОМНАТА СУМА ОТ 60 ЛЕВА :D :D :D :D :D :D П.С. ЩЕ ПИША КАКТО ИСКАМ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ПОСЛЕ ДА НЕКАЖЕТЕ ЧЕ ЛИПСВАТ ЕМОТИКОНИ С регистрацията си тук си се съгласил с правилата на форума. Помисли една седмица дали смяташ да ги спазваш.

Коментар

кола

Тя пак ще протече щото пак ще е прегрееш .Едвали на някои му се е налагал да сменя тапа на двигатела та да ти пише А и има книги за това там пише как става само трябва да си изтеглиш за модела колата.А и като си от тези където си карат колата в сервиз що пишеш по форумите . Даваш парите в сервиза и това е .
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                    X