Имам съмнения, че ми е спукан резервоара за водата за пръскане върху стъклата. Някой знае ли доколко лесно се сваля, за да се види, на Браво? Надявам се да дойда на срещата в неделя на Сточна гара, та там ако има някой да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Казанчето за водата на чистачките
Collapse
X
-
Преди да се захванеш с резервоарчето, провери да не би да е дало фира някое клапанче (проследи маркучите и ще ги откриеш)... на мен така ми се беше счупило клапанче и течеше. Иначе ако съда за вода при Браво е както при Пунто, моите съболезнованияНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
-
И аз с това се занимавам, колега! И понеже си близо, и аз понеже ще ходя в неделя, може заедно да ходим. Моето пък най-вероятно тогава ще го слагам! Но виш в подписа аз с какво съм.При теб ми е трудно да кажа от къде ще е по-лесно да се свали, трябва да се види! При мен е по-лесно чрез подкалника, аз понеже за по-трудно - отгоре го свалям.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Казанчето за водата на чистачките
ochinko написа:Имам съмнения, че ми е спукан резервоара за водата за пръскане върху стъклата. Някой знае ли доколко лесно се сваля, за да се види, на Браво? Надявам се да дойда на срещата в неделя на Сточна гара, та там ако има някой да помогне.brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
Щом отзад не пръска, 99% е прецакано клапанчето... просто напълни казанчето и нека някой седне в колата и да натисне задната чистачка да пръска, а ти гледай от къде тече (в близост до акумулатора)... то си тече, не е да сълзи само Айде успех и дано се разминеш леко Yellow_Flash_Colorz_PDT_18Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар