значи проблема се получи при посещение при майстор за смяна на гарнтура на картера и масло същевременно, колата я закарах ОК и след като си я взех се оказа че лампата на борд компютърчето/ изобразяваща щека за масло с една капка отдолу/ не ще да загасне ,според мен това е лампа която предупреждава за ниско ниво на маслото в картера/но не съм 100% сигурен/ но нивото си е почти на макс ,та въпроса ми е знае ли някой къде се намира този датчик който подава инфо какъв му е принципа на действие и т.н абе всичко свързано с проблема ще ми е от ползаблагодаря предварителноПС датчика със сигурност не е на щеката за маслото както съм виждал на някои коли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик за нивото на маслото
Collapse
X
-
Re: датчик за нивото на маслото
stef написа:значи проблема се получи при посещение при майстор за смяна на гарнтура на картера и масло същевременно, колата я закарах ОК и след като си я взех се оказа че лампата на борд компютърчето/ изобразяваща щека за масло с една капка отдолу/ не ще да загасне ,според мен това е лампа която предупреждава за ниско ниво на маслото в картера/но не съм 100% сигурен/ но нивото си е почти на макс ,та въпроса ми е знае ли някой къде се намира този датчик който подава инфо какъв му е принципа на действие и т.н абе всичко свързано с проблема ще ми е от ползаблагодаря предварителноПС датчика със сигурност не е на щеката за маслото както съм виждал на някои колиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
при мен датчика май се намира някъде под капака на ангренажа и буксата му е до масления филтър след като размърдах тая букса малко лампата изгасна дано това да е бил проблема благодаря на колегите взели отношение по тематаПС след последвалото запалване на колата лампата пак свети, значи приемам още съвети и най вече някой ако е преборвал проблема да се включиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:при мен датчика май се намира някъде под капака на ангренажа и буксата му е до масления филтър след като размърдах тая букса малко лампата изгасна дано това да е бил проблема благодаря на колегите взели отношение по тематаПС след последвалото запалване на колата лампата пак свети, значи приемам още съвети и най вече някой ако е преборвал проблема да се включиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
stef написа:ами има един датчик на масления филтър ама си мисля че той е за налягане на маслотоhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:stef написа:ами има един датчик на масления филтър ама си мисля че той е за налягане на маслотоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Dodo 155 написа:stef написа:ами има един датчик на масления филтър ама си мисля че той е за налягане на маслотоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар