Търся снимки на двигателя на Марея 1.9 ТД.Искам да видя как изглежда в сглобен вид,защото не съм разглобявал само аз по него и не всичко ми е ясно кое как е .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки на двигател на Марея 1.9 ТД
Collapse
X
-
Колеги,помогнете да открия местата на тези две части от снимката.Те според мен са счупени(не са цели).За какво се използват,може ли без тях евентуално и от къде мога да закупя(най-вероятно по автоморгите ще се търсят),ако не може без тях?Ще се радвам ако приложите и една снимчица!
Коментар
-
Колеги може ли да ми помогнете със снимка или да ми кажете какво има на това място на горивната помпа което съм отбелязал на снимката.Преди мен друг беше започнал разглобяването на автомобила и затова получавам затруднения сега при сглобката.Може би там има само винт който прикрепва тази планка или се поставя и нещо друго за което не знам.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Гледах на мойта, но тази част е скрита и нищо не се вижда. Все пак не видях нещо да отива там. Да не е дупка за някоя пластмасова щипка за кабели ? Резба има ли ?
Коментар
-
gogopogo написа:Dido_Lyubenov написа:Гледах на мойта, но тази част е скрита и нищо не се вижда. Все пак не видях нещо да отива там. Да не е дупка за някоя пластмасова щипка за кабели ? Резба има ли ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:gogopogo написа:Dido_Lyubenov написа:Гледах на мойта, но тази част е скрита и нищо не се вижда. Все пак не видях нещо да отива там. Да не е дупка за някоя пластмасова щипка за кабели ? Резба има ли ?
Коментар
-
gogopogo написа:Tornado написа:gogopogo написа:Dido_Lyubenov написа:Гледах на мойта, но тази част е скрита и нищо не се вижда. Все пак не видях нещо да отива там. Да не е дупка за някоя пластмасова щипка за кабели ? Резба има ли ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:gogopogo написа:Tornado написа:gogopogo написа:Dido_Lyubenov написа:Гледах на мойта, но тази част е скрита и нищо не се вижда. Все пак не видях нещо да отива там. Да не е дупка за някоя пластмасова щипка за кабели ? Резба има ли ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар