Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с джанти за пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с джанти за пунто

здравеите искам да попитам дали може да се сложат 4 по 100 на пунтото ми а то е 4 на 98 попринцип

Може да, аз съм с 4x100 :P
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Аз също съм с 4 х 100 но най добре е да си слойиш болтове с подвижни конуси или както там се водqт. И задължително слагаи втулки на главините ако не ти съвпадат диаметрите.

Коментар

biankov написа:
        Аз също съм с 4 х 100 но най добре е да си слойиш болтове с подвижни конуси или както там се водqт. И задължително слагаи втулки на главините ако не ти съвпадат диаметрите.
        Те ако не съвпадат и да искаш няма как да ги сложиш защото ще бие адски Втулка ако е по-голям отвора, ако е по-малък като при мен се минава на струг и работата заспива А тези ексцентрични болтове са повече от 100 лева и не бих сложил при положение, че и с тези няма проблем

Коментар

Колега каде ги продават за 100 лв. Тези болтове? Аз миналата пролет ги купувах по 3,50 единиq.

Коментар

biankov написа:
            Колега каде ги продават за 100 лв. Тези болтове? Аз миналата пролет ги купувах по 3,50 единиq.
            Казах над 100 а не за 100 Тези от 3,50 не са такива а са обикновенни

Коментар

Working...
            X