Колеги, от известно време имам следния проблем с моето Уно. Десният мигач се включва само когато си иска и това е много дразнещо, а и неприятно, защото понякога трябва да завивам като пернишки водач на Голф 2. Ще съм много благодарен, ако ми дадете някакви идеи как да се отстрани това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с мигача на Уно
Collapse
X
-
Типо-то след като е била на аварийни ги няма обикновенните и трябва както са пуснати аварийните да пусна или на ляв или на десен за да може след като изгася авариините да имам обикновенни.Това мисля че е проблем в релето.При теб убеден ли си че не е от копчето за авариините?(при някои коли обикновенните мигачи минават през копчето).Ако си убеден че не е от копчето за авариините значи проблема е в релето.Другата възможност е да е някакъв контактен проблем по предпазителя на дясната група мигачи (ако са разделени на лява и дясна група в което се съмнявам).Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Точно така отдолу е. Отвиват се 3 болта от долната страна на волана. Маската пада след това просто релето се изтегля. В неделя я правих тази процедура. Ама моя проблем е по-хард. Нямам мигачи, като включа фаровете се появяват. И в неделя като влязох в една дупка се изгубиха и фарове и всичко. Добре че поне двигателя въртеше , после пак от самосебеси се появиха. Кофти работа. Дадоха ми идея че контактния ключ прави проблем. От динамото до предпазителите има ток, от предпазителите до контактния ключ има и после вече му изгубих края ... Някакви съвети ?!VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар