Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с мигача на Уно

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблем с мигача на Уно

    Колеги, от известно време имам следния проблем с моето Уно. Десният мигач се включва само когато си иска и това е много дразнещо, а и неприятно, защото понякога трябва да завивам като пернишки водач на Голф 2. Ще съм много благодарен, ако ми дадете някакви идеи как да се отстрани това.
    FIAT Uno 45 FIRE

    #2
    ...

    Коментар


      #3
      Типо-то след като е била на аварийни ги няма обикновенните и трябва както са пуснати аварийните да пусна или на ляв или на десен за да може след като изгася авариините да имам обикновенни.Това мисля че е проблем в релето.При теб убеден ли си че не е от копчето за авариините?(при някои коли обикновенните мигачи минават през копчето).Ако си убеден че не е от копчето за авариините значи проблема е в релето.Другата възможност е да е някакъв контактен проблем по предпазителя на дясната група мигачи (ако са разделени на лява и дясна група в което се съмнявам).
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

      Коментар


        #4
        Ако може някой да ми обясни как да си сменя това реле, че съм доста бос по жичкаджийската част.
        FIAT Uno 45 FIRE

        Коментар


          #5
          И аз искам да знам къде се намира това реле че и аз имам такъв проблем. Нямам аварийни. Светят само левите десните са в отпуска. Иначе мигачите си работят.

          [Skype - FIAT_FREAK

          Коментар


            #6
            сега ще се допитам до дебелата книга за електрото на Уно да видим (аз я ползвам за Fire двигателите ама има още много неща вътре ).Ето къде са го забили релето за мигачите - това се пада под кормилото някъде.Малко е кофти качеството за което вина има Irfan View :P
            Прикачени файлове
            Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

            Коментар


              #7
              Точно така отдолу е. Отвиват се 3 болта от долната страна на волана. Маската пада след това просто релето се изтегля. В неделя я правих тази процедура. Ама моя проблем е по-хард. Нямам мигачи, като включа фаровете се появяват. И в неделя като влязох в една дупка се изгубиха и фарове и всичко. Добре че поне двигателя въртеше , после пак от самосебеси се появиха. Кофти работа. Дадоха ми идея че контактния ключ прави проблем. От динамото до предпазителите има ток, от предпазителите до контактния ключ има и после вече му изгубих края ... Някакви съвети ?!
              VW Bora Variant 1.6 16V '01

              Коментар

              Working...
              X