Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIat Stilo 1.9 JTD дефекти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIat Stilo 1.9 JTD дефекти

Здравейте фенове на FIAT,Скоро ми се наложи да си закупя лек автомобил. Както предполагате с всеки изминал ден се чувствам все по-объркан и изтощен от търсене на "оптималния" автомобил ... Фен съм на немските автомобили с изключение на VW Golf разбира се . Онзи ден докато се разхождах в поредния автосалон се случи нещо, коeто никога не съм очаквал да ми се случи. ВЛЮБИХ СЕ В FIAT Stilo 1.9 JTD Coupe и от тогава не мога да спра да си мисля за тази кола. Постоянно чета статии из форуми, разпитвам механици, "майстори"... Информацията която намирам е противоречива и немога да преценя дали автомобила си струва. На места го хвалят, на други ми настръхва косата докато чета . Казаха ми че има фабричен дефект на един тампон и на кормилната рейка. Но истината е че възможно най-обективно мнение по въпроса може да се даде от вас притежатели на FIAT Stilo. За това ви моля кажете ми струва ли си да си закупя тази невероятно красива кола и какви проблеми създава.П.С. Спрял съм се на 3 автомобила и 3-те са 1.9 JTD като: 2001г-5000лв/150 000км; 2002г-5200лв/150 000км; 2003г-5800лв/100 000кмБлагодаря ви предварително

Здравей, първо това е Фиат форум, всеки ще го похвали. Нали така ?Това е първото, което му идва на акъла на човек.Мда ама не, аз ще го "похваля".Сравнително проблемна кола, постоянно излизат проблеми с електрониката. Както колега я нарече - колата сензор.Която и от 3те да вземеш си приготвяш 1000лв отгоре за обслужване на елементарните проблеми.Частите им са скъпи, има и евтини, но ......Малко положителни страни ...Принципно, това което предлага може да се намери и във ВАГ, но на цени започващи от 8к нагоре.Вози много меко, JTDто харчи много малко, двигателя е много корав.За отбелязване е ,че проблемнат електроника е НЕМСКА p.s. ako не си си 2 "леви ръце" всичките проблеми са описани тук във форума и са решени.Ако разчиташ на майстори по сервизи, бягай далече
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колата е добра,като и аз подкрепям Емо за по горе описаните моменти свързани с дефектите и обслужването.Зависи с каква нагласа ти сам си готов да се качиш на тази кола.За сега никой не се е оплакал от рейката на Стило тук във форума,както и от електроусилвателя и.Има доста писано за Пунто по въпроса,но са различни като изпълнение.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
      X