Здравейте фенове на FIAT,Скоро ми се наложи да си закупя лек автомобил. Както предполагате с всеки изминал ден се чувствам все по-объркан и изтощен от търсене на "оптималния" автомобил ... Фен съм на немските автомобили с изключение на VW Golf разбира се
. Онзи ден докато се разхождах в поредния автосалон се случи нещо, коeто никога не съм очаквал да ми се случи. ВЛЮБИХ СЕ В FIAT Stilo 1.9 JTD Coupe и от тогава не мога да спра да си мисля за тази кола. Постоянно чета статии из форуми, разпитвам механици, "майстори"... Информацията която намирам е противоречива и немога да преценя дали автомобила си струва. На места го хвалят, на други ми настръхва косата докато чета
. Казаха ми че има фабричен дефект на един тампон и на кормилната рейка. Но истината е че възможно най-обективно мнение по въпроса може да се даде от вас притежатели на FIAT Stilo. За това ви моля кажете ми струва ли си да си закупя тази невероятно красива кола и какви проблеми създава.П.С. Спрял съм се на 3 автомобила и 3-те са 1.9 JTD като: 2001г-5000лв/150 000км; 2002г-5200лв/150 000км; 2003г-5800лв/100 000кмБлагодаря ви предварително

Коментар