Здравейте колеги! Карам 95% в града и за това не ми трябва газово или дизел. С другите двигатели на фиат съм запознат и за това моля само колеги с преки впечатления от 1.4/16 да пишат. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за Фиат Стило 1.4/16
Collapse
X
-
Ако колата е добра купувай и ако те устройва цената рабира се. Мотора 1,4 заменя 1,2. То недай Боже да тръгнеш да правиш мотор все тая ще ти е дали е 1,4 2,8 или 7,3).Според мен 1,4 не е лош вариант, колата ще е и с малък данък.Добра динамика като за 1,4 и 95 к.с. Всичко останало по колата ще е като при другите фиат стило.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Търся мнения за Фиат Стило 1.4/16
ivan_3108 написа:Сега съм с фиат браво 1.6 и не сам очарован. В града ми гори 14 а изван града 8 бензин. За това питам за 1.4.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Стило 1.6 5 врати, 2001 година на мой приятел. Одеве беше при мен та погледнах как му е разхода по компютъра.За 430 км., средна скорост 21 км/ч, среден разход 9.5 л/100км., което за бензин и неговото малко по-агресивно каране мисля че е добре. Евентуално при по-плавно ускоряване да падне на 9.0 л/100км. По средната скорост се вижда, че това е само градско каране.Това е разход, като всичко по колата работи - най-вече трябва да се гледа ламбда сондата, термостата, температурният датчик, въздушният филтър и разбира се желателно е да се кара с 5W/40 масло заради по-добрият студен старт на мотора.Единствената грешка, която не можем да преборим, но явно не влияе по никакъв начин на работата на колата е Р1325 - детонационен датчик, нарушение на функциите. Проверени са кабелите от компютъра до датчика, сменен е с друг работещ за проба (явно и този на колата си работи, защото нямаше ефект от смяната). След изтриване на грешката тя се появява още при даването на контакт, без да е палена колата.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар