Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за Фиат Стило 1.4/16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги! Карам 95% в града и за това не ми трябва газово или дизел. С другите двигатели на фиат съм запознат и за това моля само колеги с преки впечатления от 1.4/16 да пишат. Благодаря предварително!
    Фиат Браво 1.6/16

Колегата Sev питай, той е със същия мотор на Браво2, но мисля, че бяха еднакви.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги моля ви дайте мнения! Да си купувам ли такава кола?
      Фиат Браво 1.6/16

Коментар

ivan_3108 написа:
        Колега изчакай де, като нямаме такива коли как да ти кажем
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ако колата е добра купувай и ако те устройва цената рабира се. Мотора 1,4 заменя 1,2. То недай Боже да тръгнеш да правиш мотор все тая ще ти е дали е 1,4 2,8 или 7,3).Според мен 1,4 не е лош вариант, колата ще е и с малък данък.Добра динамика като за 1,4 и 95 к.с. Всичко останало по колата ще е като при другите фиат стило.
          Play Golf ,but not drive golf!!!
          Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
          C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

ivan_3108 написа:
            фиат стило е най-трошливия фиат. казвам ти го понеже мой познат кара стило. просто по-калпав автомобил едва ли има...
            FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

стило

Колега.Карам СТИЛО 1.6/16 вече година и половина.Несъм имал никакви проблеми.

Коментар

И аз съм с 1.6 стило, засега нищо не съм и сменял, като изключим масла, ремъци и филтри без които не става при кола втора ръка!! от 10.2009 я имам!

Коментар

Ето разхода ми извън града, при скорост 90-110 кмч !! Края на ноември 2010 година е снимката!
                  Прикачени файлове

Коментар

Сега съм с фиат браво 1.6 и не сам очарован. В града ми гори 14 а изван града 8 бензин. За това питам за 1.4.
                    Фиат Браво 1.6/16

Коментар

Предвид града(малък) - 1.2 16в , за да ти закове 9-10 градско
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ivan_3108 написа:
                        Сега съм с фиат браво 1.6 и не сам очарован. В града ми гори 14 а изван града 8 бензин. За това питам за 1.4.
                        Колега , карам Брава 1.4 (1997). Градско 17 / 100 газ . Така е от началото на зимния период .Извънградско 9 - 10 / 100 .Дали макар и СТИЛО , със същата кубатура ще ти гори по-малко ?Вярно , че данъка е малък , но парите платени за данък ще ги компенсираш с по-малкия разход на по-мощния мотор( IMHO ).
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

1.4 мотора на Бравата няма нищо общо с мотора на Стилото, разхода си е доста поносим като за бензин.
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Съзнавам че са различни поколения двигатели , но толкова ли е грамадна разликата в разходите ?Не споря - искам да разбера просто .
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Стило 1.6 5 врати, 2001 година на мой приятел. Одеве беше при мен та погледнах как му е разхода по компютъра.За 430 км., средна скорост 21 км/ч, среден разход 9.5 л/100км., което за бензин и неговото малко по-агресивно каране мисля че е добре. Евентуално при по-плавно ускоряване да падне на 9.0 л/100км. По средната скорост се вижда, че това е само градско каране.Това е разход, като всичко по колата работи - най-вече трябва да се гледа ламбда сондата, термостата, температурният датчик, въздушният филтър и разбира се желателно е да се кара с 5W/40 масло заради по-добрият студен старт на мотора.Единствената грешка, която не можем да преборим, но явно не влияе по никакъв начин на работата на колата е Р1325 - детонационен датчик, нарушение на функциите. Проверени са кабелите от компютъра до датчика, сменен е с друг работещ за проба (явно и този на колата си работи, защото нямаше ефект от смяната). След изтриване на грешката тя се появява още при даването на контакт, без да е палена колата.
                              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Working...
                              X