Selenia TD това е маслото последния път като го сменях беше около 55 лв. 5 лр. и газ 4000rpm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да сложа на Пунто ТД 94г.
Collapse
X
-
Аз да не пускам нова тема, та си изрових една произволна за масло Сега да ви питам - моторното масло има ли проблем ако се разпечати и се сипе след няколко години? Питам защото като сменям масло, винаги ми остава по 1/2 литър, и като се съберат 4.5 литра, дали да ги сипя, или не е удачно? Хигроскопично ли е, в смисъл поема ли влага като спирачната течност, ветрее ли ? Т.е. въпросът не е дали да го сипя след 5 години, а дали има смисъл да го пазя?
Коментар
-
ogi28b написа:Аз да не пускам нова тема, та си изрових една произволна за масло Сега да ви питам - моторното масло има ли проблем ако се разпечати и се сипе след няколко години? Питам защото като сменям масло, винаги ми остава по 1/2 литър, и като се съберат 4.5 литра, дали да ги сипя, или не е удачно? Хигроскопично ли е, в смисъл поема ли влага като спирачната течност, ветрее ли ? Т.е. въпросът не е дали да го сипя след 5 години, а дали има смисъл да го пазя?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар