Здравейте,Наложи ми се да свалям задната броня, за да я залепя и реших да огледам как би могло да се монтира теглич, защото имам желание, а и необходимост от такъв. Интересува ме къде и как се закрепя. Прилагам снимка, евентуално да ми посочите къде се захваща. Всякаква информация ще ми е полезна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на теглич на Мареа седан
Collapse
X
-
Теглич все още нямам. Имам от Ауди 80, но е невъзможно да стане на Мареата, а преправянето ще е изключително трудно. Тези схеми за монтаж съм ги гледал, но за момента не са ми много полезни, пък и нямат размери.Има ли фабрични отвори някъде по купето, по гредите и т.н., по които да се ориентирам къде точно се захваща самия теглич?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Колега, слагах теглич на Браво сам и няма никакви подготвени отвори. Все пак всеки производител ползва различен тип захващане. При мен играеше свредло 11 - пробивах според схемата на производителя на теглича. Няма нищо страшно да пробиваш колата, стига да намажеш с нещо антикорозионно дупките. На Бравото захващанетп е като се дупчи в ляво и дясно на задната престилка, както и пода на багажника в ляво и дясно и през легена на резервната гума. Такъв е моя. ПоздравиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Tornado написа:Захващай се няма нищо трудно Бравото и Мареата/Уикенд/ са с тегличи мое производство.Всичко е въпрос на умения и инструменти.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Колега, нядавам се да си обърнал внимание на горния ми пост.Захващането не става само на престилката ами и на пода на багажника, което вече е много различно. Моят теглич е хванат с 12 болта в пода на багажника и с 10 болта на престилката. Не мисля, че и ако ти укрепиш така захвата ще имаш проблем. Планките, за които се пробива пода и се намират вляво и дясно обкрачват гредите. Моят теглич е такъв http://www.westfalia-automotive.de/index.php?id=54&L=1 , намери и твоя модел и действай.Моя е тестван с 700 кг Ytong. Не се откачи.ПоздравиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар