Здравейте, колеги,Някой би ли ми обяснил, къде се намира въздушния филтър за вътрешното пространство на купето на ФИАТ Типо 1.6 бензин, произв. 1995г. и как се сменя?Благодаря предварително. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
местонахождение на въздушния филтър на купето на фиат типо и
Collapse
X
-
Re: местонахождение на въздушния филтър на купето на фиат ти
dmiro написа:Здравейте, колеги,Някой би ли ми обяснил, къде се намира въздушния филтър за вътрешното пространство на купето на ФИАТ Типо 1.6 бензин, произв. 1995г. и как се сменя?Благодаря предварително. ПоздравиFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
-
Има разбира се. Точно там се намира, под пасажерската чистачка.Не знам дали само климатизираните имат, но те имат. Опита ми е от моето бившо Tipo, 1.6 ie, 1993 г..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Направо са си го забравили да го монтират. На мойто Типо няма нищо, което да загатва, че някога е имало такъв. За тези с климатик нещата може и да седят различно.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар