Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кормилни накрайници темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпреки че понеделник ще поръчам нещата кажи тези имат ли сайт или нещо таковада видим цени и т.н. освен това във варна имат ли магазин
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Да и аз се интересувам дали имат сайт,телефон или незнам и аз какво и дали предлагат части на дребно (два наскрайника за Типо).
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Re: кормилни накрайници темпра

vesko.t написа:
        Колеги,бих ви препоръчал една BG марка-Magnetic Media Automotive Ltd./ММА/-фирмата е Българска-базирана в Пазарджик,но работи предимно за експорт,цените и качеството са изключителни...Да не прозвучи като реклама, но вижте комплектацията,опаковките,изработката,отзивите на тези,които са я ползвали...и решавайте.
        Добре Веско, всички сме слушали за тази МИТИЧНА фирма базирана в Драгор, до Пазарджик, ама малко хора са виждали нейна продукция.Много те моля, бъди по-обстоятелствен.. предполагам,че никой няма да те обвини в реклама и както е модерно да се казва сега в ЛОБИРАНЕ.А бе дай по-точни координати бе пич.... дистрибутори, магазини, сайтове и прочие... ТИЛИФОНИ, КАКТО КАЗВАТ НА БЛИЗО НАМИРАЩИТЕ СЕ ПЛОВДИВЧАНИ....Всичко това ще е от полза на изтерзаният от МЕНТЕТА Български юзър!!!!!!!!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ето малко координати на " митичната" фирма...http://www.kras.net/firm.php?db=biz&...mpany_id=29278
          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
            Ето малко координати на " митичната" фирма...http://www.kras.net/firm.php?db=biz&...mpany_id=29278
            Много благодаря,тази седмица излизам в отпуск, ще ходя на Велинград и ще се отбия на място да видя какво може да се купи.Надявам се да имат фирмен магазин.За резултата ще пиша.

Коментар

Nino написа:
              vesko.t написа:
              Много благодаря,тази седмица излизам в отпуск, ще ходя на Велинград и ще се отбия на място да видя какво може да се купи.Надявам се да имат фирмен магазин.За резултата ще пиша.
              И аз съм любопитен. Обаче като компютърджия, не мога да погледна сериозно на тях - няма сайт, мейла в ебъвъгъзъ.бг... Естествено не е задължително да имат но е странно за фирма която работи за експорт. Както и да е, сори за офтопика, може Nino да ме опровергае
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ами няма какво да те опровергавам.Затова съм написал по-горе "митична" фирма.Но излизам в отпуск и ще отида на място, да видим за какво става дума и дали ще може да се купи нещо от тях.

Коментар

Working...
                X