колеги много се извинявам ако въпроса ми се повтаря някъде из форума, но нищо не намерих, а и ми е малко натоварено на работа. Та вапроса ми е: Някой има ли идея дали кормилни накрайници на някаква марка OPTIMAL са добри, или са некви ментета, и какви бихте ми препоръчали да си взема (марка / цена)мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кормилни накрайници темпра
Collapse
X
-
кормилни накрайници темпра
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Re: кормилни накрайници темпра
phoenix написа:колеги много се извинявам ако въпроса ми се повтаря някъде из форума, но нищо не намерих, а и ми е малко натоварено на работа. Та вапроса ми е: Някой има ли идея дали кормилни накрайници на някаква марка OPTIMAL са добри, или са некви ментета, и какви бихте ми препоръчали да си взема (марка / цена)мерси предварителноSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:phoenix написа:колеги много се извинявам ако въпроса ми се повтаря някъде из форума, но нищо не намерих, а и ми е малко натоварено на работа. Та вапроса ми е: Някой има ли идея дали кормилни накрайници на някаква марка OPTIMAL са добри, или са некви ментета, и какви бихте ми препоръчали да си взема (марка / цена)мерси предварителноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Nino написа:phoenix написа:колеги много се извинявам ако въпроса ми се повтаря някъде из форума, но нищо не намерих, а и ми е малко натоварено на работа. Та вапроса ми е: Някой има ли идея дали кормилни накрайници на някаква марка OPTIMAL са добри, или са некви ментета, и какви бихте ми препоръчали да си взема (марка / цена)мерси предварителноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
благодаря колеги, няма да вземам тези ментета, ама все пак ще може ли някаква ориентировъчна цена за тези "Локхийд-Делфи" благодаря предварително, че съм решил тези дни да ги сменям, понеже ще ми се отвори една свободна дупка на работа Така де нали знаете цента все пак е важна , също толкова колкото и качествотоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:благодаря колеги, няма да вземам тези ментета, ама все пак ще може ли някаква ориентировъчна цена за тези "Локхийд-Делфи" благодаря предварително, че съм решил тези дни да ги сменям, понеже ще ми се отвори една свободна дупка на работа Така де нали знаете цента все пак е важна , също толкова колкото и качествотоhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
phoenix написа:благодаря колеги, няма да вземам тези ментета, ама все пак ще може ли някаква ориентировъчна цена за тези "Локхийд-Делфи" благодаря предварително, че съм решил тези дни да ги сменям, понеже ще ми се отвори една свободна дупка на работа Така де нали знаете цента все пак е важна , също толкова колкото и качествотоSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
мерси, ще чакам утре за повече инфо, иначе съм убеден че ми е разбит накрайника, поне единия видях го, ама като сменям единия по-добре да ги сменя комплект, иначе моята е с хидравлика, и по принцип няма чукане, тракане, но трака яко единия ми носач, ама засега няма пари за него че е около 65лв. но ще се прежаля за накрайниците + единиа тампон на мотораСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:мерси, ще чакам утре за повече инфо, иначе съм убеден че ми е разбит накрайника, поне единия видях го, ама като сменям единия по-добре да ги сменя комплект, иначе моята е с хидравлика, и по принцип няма чукане, тракане, но трака яко единия ми носач, ама засега няма пари за него че е около 65лв. но ще се прежаля за накрайниците + единиа тампон на мотораTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
phoenix написа:мерси, ще чакам утре за повече инфо, иначе съм убеден че ми е разбит накрайника, поне единия видях го, ама като сменям единия по-добре да ги сменя комплект, иначе моята е с хидравлика, и по принцип няма чукане, тракане, но трака яко единия ми носач, ама засега няма пари за него че е около 65лв. но ще се прежаля за накрайниците + единиа тампон на мотораTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Nino написа:phoenix написа:колеги много се извинявам ако въпроса ми се повтаря някъде из форума, но нищо не намерих, а и ми е малко натоварено на работа. Та вапроса ми е: Някой има ли идея дали кормилни накрайници на някаква марка OPTIMAL са добри, или са некви ментета, и какви бихте ми препоръчали да си взема (марка / цена)мерси предварителноN.Y. State of Mind
Коментар
-
мерси колеги, много ми помогнахте, поне се отказах от някой "изгодни оферти" и за да ми е мирна главата в понеделник ще поръчам от hit-ko , струва ми се добра офертата, да не обикалям по магазини а да си пристигне всичко в офиса ми и да си го монтирам на другия ден. Спестявам си пари за обикаляне, време и нерви да споря с разните му там варненски продавачи каква ми е колата , щото половината магазинери ми обясняват че "то това не е точно така, аз не разбирам....."СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:мерси колеги, много ми помогнахте, поне се отказах от някой "изгодни оферти" и за да ми е мирна главата в понеделник ще поръчам от hit-ko , струва ми се добра офертата, да не обикалям по магазини а да си пристигне всичко в офиса ми и да си го монтирам на другия ден. Спестявам си пари за обикаляне, време и нерви да споря с разните му там варненски продавачи каква ми е колата , щото половината магазинери ми обясняват че "то това не е точно така, аз не разбирам....."Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги,бих ви препоръчал една BG марка-Magnetic Media Automotive Ltd./ММА/-фирмата е Българска-базирана в Пазарджик,но работи предимно за експорт,цените и качеството са изключителни...Да не прозвучи като реклама, но вижте комплектацията,опаковките,изработката,отзивите на тези,които са я ползвали...и решавайте.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар