Добър ден колеги незнам дали съм в правилния форум но моля за помощ от известно време колата ми поема вода доло на краката когато вали и незнам на какво може да се дължи това преди време пак ми направи този проблем но ми беше запушен радиатора и ми казаха че може би и от това се е получило но тук от 2 дена пак го прави този номер ще бъда благодарен някой да даде съвет.предварително благодаря.колата е ФИАТ ПУНТО 1.1 55к.с.а също тека искам и да попитам относно фаровете много са зле нищо не виждам даори когато са на дълги пак не се вижда много какво трябва да направа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто - вода в краката, откъде?
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто - вода в краката, откъде?
zvqra_pz написа:Добър ден колеги незнам дали съм в правилния форум но моля за помощ от известно време колата ми поема вода доло на краката когато вали и незнам на какво може да се дължи това преди време пак ми направи този проблем но ми беше запушен радиатора и ми казаха че може би и от това се е получило но тук от 2 дена пак го прави този номер ще бъда благодарен някой да даде съвет.предварително благодаря.колата е ФИАТ ПУНТО 1.1 55к.с.а също тека искам и да попитам относно фаровете много са зле нищо не виждам даори когато са на дълги пак не се вижда много какво трябва да направаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: Фиат Пунто - вода в краката, откъде?
мерси колега но аз преди време ми се беше случило същото а след това ми се запуши калорифера и ходих да го направа и от тогава немах никви проблеми но сега два дена валя и пак ми се случи дигал съм мокета но няма нищо а относно фаровете можеш ли да ме посаветваш нещо.благодаря предварително
Коментар
-
добър ден ами не не съм правил регулиране и по точно незнам какво ще рече това и как да го направа просто не виждам нищо през ноща като карам и ходих в един сервиз и там ги погледнаха и ми казаха че са слаби и трябва да ги сменя да си взема други крушки демек е днес си купих нови крушки за които ме изръсиха 20евро и вечерта ще вида как ще е с тях а и съм си поръчал халогени за колата оригиналните мисля че като ги тура колата ще заспи но все пак ще ти бъда благодарен ако ми разясниш малко повечко за това дето казваш за регулирането та да пробвам ако мога да го направа сам предварително благодаря
Коментар
-
Колега, може да имаш проблеми със фара, тоест да се е олюпил рефлектора(което много, ама много ме съмнява), а другаото за което се сештам е да премериш какво напрежение имаш на куплонзите които се закачат на фаровете за да не идва проблема от там. Както каза колегата по-горе отиди да ти направят и регулиране на фаровете след като сложиш новите крушки. Понеже гледам че си от Пазарджик, регулиране можеш да го направиш в СБА-то, ако незнаеш къде е, пиши да те опътя. Цената на регулирането за двата фара е 10лв.ПоздравиFIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
благодаря много колега ами аз по принцип съм от пз но живея в гърция знам къде се намира сба но за жалост не съм в бг и тека ами аз днес ги турих нови крушки и честно казано не виждам много разлика е да има по силна светлина от предишната но забелязвам че единиат фар даже не се мести от вътрешното копче дето е в колата единият е бие малко по надало др на горе и настрани нз и аз ко да права а за това дето каза че може да се е олюпило нз какво е по точно разглеждах из форумите за настроика но къде по точно се намират тези копчета за настройка ако може да се опитам сам да ги настроя щот тука гърците са много тъпи и алчни много пари искат за нищо работа днес като вленах в нета и ми прилуша комплект крушки от бг за 7евро а аз тука ги жзех 20евро та кво да ти кажа повече,за жалост нз кога ще мога да си ида до бг та да си ги направа там а друго да те питам ами ако си сложа халогени отдоло оригиналните дали няма да стане добре според мен направо ще заспи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар