Здравейте колеги,Съжалявам ако съм объркал мястото на темата.Интересува ме, шофьорската седалка за ФИАТ КУПЕ от какъв друг ФИАТ става, моите са кожен салон, но шофьорската седалка е повредена и се налага замяната й, а нямам възможност да си купя цял салон. И ако все пак намеря седалка, която не е кожена, може ли да се премести кожата от едната на другата.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
седалка за ФИАТ КУПЕ
Collapse
X
-
Би трябвало да можеш да я преоблечеш. Провери дали от типо 93 дали ще стане. Аз имам един такъв скелет. Съблечен! :DНе питай какво исках да правя с него!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Сега поразгледах eper-a колега и твойте шини са доста по различни от типовите...Поразгледай го и виж дали има сходни модели:http://www.spangerum.com:7070/navi?KEY=STARTUP||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Кожата си е зашита за дунапрените и лесно се прехвърля от една седалка на друга ,аз го правих ,работа за 1 час е,единствено основата на копчето отстрани е по трудоемка защото трябва да се пробият нитовете и после като се монтира над новата тапицерия да се сложат болтове с гайки или пак да се занити с нитачка.Имам и цялата шофьорска седалка без тапицерии и дунапрени с работещи идеално механизми /жила и релси/ но не знам дали си заслужава да я я вземаш с куриер.само транспорта сигурно е 10-15 лева.
Коментар
-
Транспорта по еконт до 10 кила е 10 лв! Нататъка е по 50 стинки на кило.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар