Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

седалка за ФИАТ КУПЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

седалка за ФИАТ КУПЕ

Здравейте колеги,Съжалявам ако съм объркал мястото на темата.Интересува ме, шофьорската седалка за ФИАТ КУПЕ от какъв друг ФИАТ става, моите са кожен салон, но шофьорската седалка е повредена и се налага замяната й, а нямам възможност да си купя цял салон. И ако все пак намеря седалка, която не е кожена, може ли да се премести кожата от едната на другата.Поздрави
    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Би трябвало да можеш да я преоблечеш. Провери дали от типо 93 дали ще стане. Аз имам един такъв скелет. Съблечен! :DНе питай какво исках да правя с него!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колега, на мен точно долу в дясно ми е разбита седалката и се подпира с един болт да не пада, кажи можем ли да направим нещо с този скелет
      Fiat Coupe 1.8

Коментар

Сега поразгледах eper-a колега и твойте шини са доста по различни от типовите...Поразгледай го и виж дали има сходни модели:http://www.spangerum.com:7070/navi?KEY=STARTUP
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Кожата си е зашита за дунапрените и лесно се прехвърля от една седалка на друга ,аз го правих ,работа за 1 час е,единствено основата на копчето отстрани е по трудоемка защото трябва да се пробият нитовете и после като се монтира над новата тапицерия да се сложат болтове с гайки или пак да се занити с нитачка.Имам и цялата шофьорска седалка без тапицерии и дунапрени с работещи идеално механизми /жила и релси/ но не знам дали си заслужава да я я вземаш с куриер.само транспорта сигурно е 10-15 лева.

Коментар

Транспорта по еконт до 10 кила е 10 лв! Нататъка е по 50 стинки на кило.

Коментар

Остава да е спазарим значи... железарията
              Fiat Coupe 1.8

Коментар

Working...
              X