Здравейте,Колеги!!От доста времем нямам километраж.Още преди да спре напълно стрелката играеше и както стана ясно в друга тема стигнахме до извода,че проблема е в жилото.Да ама не ,свалих жилото,разгледах го обстойно и се оказа че е чисто ново.Закачих го пак с надеждата че е било недобре зацепено ама пак не се върти.Заврях се при скоростите закачих го без кожух и накарах приятел да го върти - върти се без проблеми заедно с механизма от горе на привода.Та сега започнаха големите въпроси,дали проблема е в привода който излиза от скоростите (в червено по долу на картинката) или нещо за което не съм на ясно.Ако е от него има ли вариант да се смени без да се отварят скоростите ако да - колко пари ще струва.От самия привод освен дупката за жилото излизат и 3 кабела(на катинката в синьо) които нито виждам на къде отиват ,нито знам за какво са.Четох в един друг форум,че дава показания на компютъра дали колата се движи за да дава принудителен празен ход и случайно на мен ми се случи докато се спускам от един баир на 2-ра на газ като изключих от скорост колата изгасна.Незнам дали има връзка с километража!Надявам се единствено на вашите мнения и благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привод на скоростите за километраж
Collapse
X
-
Re: Привод на скоростите за километраж
Здравей колега, имах същия проблем като теб, но с Ланчия Дедра. Този привод, който си дал в червено се вади от скоростите и на долния му край има пластмасов червяк който се зацепва в самите скорости. Та на този червяк при мен му се бяха изронили зъбите. Смених го и километража тръгна.
-
reter написа:kimirai написа:Аз съм с марея,и при мен има леко играене на скоростомера.Интересува ме лесно ли се сменя привода и как най-вече?Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
То си има място където влиза и опира, така че надали има такава вероятност.Да не отварям нова тема,търся нов червяк,понеже стария който беше счупен го залепих ама не изкара многоКолата е Fiat Punto 94г. 1.6,червяка е като този на снимката,надявам се колегата да не се сърди че му я откраднах
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар