атовмобила е фиат типо 1.6 94г. Ето и проблема първоначално беше   като правих пълен ляв  и като дам газ цялата кола тресе подскача   имах чустово че моторо ще падне .. отидах в няколко сервиза и неможаха да ми кажат какво е това..  и така карах две седмици .. след време това нещо зе да го прави на равно при скорост 80 90 ..и извесно време си карах  с 50 60  но по едно време малко го поизрачках и колата  се да подксача да тересе с 20 30 и дигна ли повече ме хвърля на ляво на дясно .. . . отидах при един сервизи сменихме направо полулоска... обаче човека ми каза ..  че скоросна кутия и като гледах от кутията пдаха някакви  железа и послее тои искара  някъв начупен зъб тоест дефернциала...   и теи  с многоо мъки колата си я прибрах  зад блока и вече седи 2 3 седмици..  баща ми ходи при накакъв маистор дето ремонтирал скоросни  уж... бил наи добрия и  баща ми  му обесни цялата ситуация тои му се исмял и му казал смениси съединитела..  ...  и ся сам многоо учеден какво да сменям..  и искам да отбележа че сички скорости влизат...гледам че в   форума има скоросна кутия от фиат темпра 1992 искам също да попитам  дали става за  типото ми...

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Симптоми за съединител..

Collapse

X
- 

Re: Симптоми за съединител..

Ако си видял изваден от скоростната кутия счупен зъб с ОЧИТЕ СИ, какво го мислиш, трябва да ремонтираш скоростната или да търсиш друга. Която и операция да направиш, при положение, че съединителя ти е стар, сменяй и него.kristo0o_m написа:. че скоросна кутия и като гледах от кутията пдаха някакви железа и послее тои искара някъв начупен зъб тоест дефернциала...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
 Коментар
- 

ми да като сменихме полулоските маистора каза че има някакви железа и вътре и точеше маслото и ко бракна в скоросната кутия и искара някакъв зъб начупен и каза от скоросната кутия имам начупен дефенрециал и възможно е да е влязоло съчма в скоросната кутия.. и ми каза да доида с скоросна кутия и два литра масло ас чакам да се стопли времето и да видя.. неволята учи човека.. но колко до съединитела маисторора каза че тоя лагер дето сам го начъпил е в самия съединител .. и там ми прави цялата мизериа.. маистора на баща ми каза че или скоросната кутия върви или невърви..tipo33 написа:Как ще видиш зъб паднал от ск.кутия бе колега!Да не са ти точили маслото?Мисля,че майстора на бащати е прав-смени си съединителя!!!!сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
 Коментар
- 

Сега - да поясня, че майстора, извадил зъбите от скоростите съм аз. Все се надявах да е вътрешното каре, тъй като това са симптомите. Не само, че на вътрешното каре на полуоската липсват иглите и ролките, ами и извадих сателитите на парчета отвътре от диференциала. Ролките и иглите на карето, апропо са из скоростите паднали.
 Коментар
- 

Щом ///// говори за типо...всички типота мълчат...   Колега, щом от нещо си изпадат чаркалаци (още повече скоростна кутия) със сигурност е почупена и е добре да я смениш/ремонтираш. Пък да падат парчета цели...?!?! Колега, щом от нещо си изпадат чаркалаци (още повече скоростна кутия) със сигурност е почупена и е добре да я смениш/ремонтираш. Пък да падат парчета цели...?!?! Купувай си една скоростна кутия от моргата комплект със съединител...450лв излиза комплектната смяна горе долу барабар с цената на новата скоростна кутия и съединител...на нашето типо я сменяхме и излезе горе доле толкова Купувай си една скоростна кутия от моргата комплект със съединител...450лв излиза комплектната смяна горе долу барабар с цената на новата скоростна кутия и съединител...на нашето типо я сменяхме и излезе горе доле толкова Пък може и да са ни поодрали...баща ми си се занимаваше... Все пак при всички случаи...си е за ремонт или смяна директно...

Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г. Пък може и да са ни поодрали...баща ми си се занимаваше... Все пак при всички случаи...си е за ремонт или смяна директно...

Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
 BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
 BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
 Коментар
Реклама

Collapse

От 1.6 двувалка НЕ става ... поздрави
  От 1.6 двувалка НЕ става ... поздрави 
Коментар