Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчика на перката...и за вискота температура изобщо...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчика на перката...и за вискота температура изобщо...

Електрониката ми куца малко,така че искам съветче.Проблема е следния перката на радиатора не ми се включва За момента съм си изкарал с-ма директно копче до волана,ма това е времено решение...Интересува кой датчик е за перкатаhttp://fiat-bg.org:7080/navi?COUNTRY...=3&WINDOW_ID=1 и как да разбера дали не е от нещо друго преебано по ел с-мата и кой точно е датчика,защото тея мойте познати на симеон да доста залухави и им немам доверие.И преди имах проблеми с температурата(кат бачкаше перката), и то на магистралата при скорости над 160-170 почваше много се качва(верно че бехме натоварили колата до дупка,ама),та се чуда какво да права Предния капак ми е разпробит и има хриле за охлаждане,мисла скоро да сложа два вентилатора от пежо Дизел пред радиатора и да махна стандартния,щото всяко лято имам проблеми със температурата не зависимо от перката Другия вариант е да си направа броня със голям отвор,ма тогава ще имам пък проблеми със температурата зимата П.С>с-мата е хубаво обезвъздушена проблема не от това 100%

No. 5 е за перката Провери дали работи бавната степен (ако има такава) и дали дава контакт релето Ако някъде се губи контакт, може да те направи луд преди да откриеш проблема
    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Струва ми се, че това с перките пред радиатора автогол ще излезе. Та нали тия перки ще му пречат да се охлажда. Ако искаш две перки - ОК, ама ги сложи зад него да дърпат въздух (като стандартната) а не пред него, че ще се разхождаш с вечно включени перки...
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
      X