До вчера мигачите ми ту работеха, ту спираха да работят при включено положение. Днес смених релето /оказа се, че се намира под долната кора на волана / и като че ли нещата се оправиха, т.е мигачите ми работят докато не ги изключа аз. Сега пък се появи друг проблем - когато ги включа, след приключване на маневрата не се самоизключват, а трябва аз да ги изключвам. Почти съм убеден, че няма връзка между двата дефекта, но за последния нямам идея на какво се дължи и как трябва да се отстрани. Такъв дефект имах и на предната си кола Фиат Регата, но там първо мигачите започнаха да се включват трудно, после нещо се счупи. А сега без видима причина, изведнъж престанаха да се самоизключват. Пък си е неприятно, даже опасно да забравиш включен мигач. Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигачи на Брава - не изключват
Collapse
X
-
Искаш да кажеш, че не се връща лоста от въртенето на волана и затова не ги изключва Има едни зъбчета на една конзола (под волана) и като се строшат или изтъркат се получава този неприятен момент.Примера с твоята Регата Има и друг момент - ако си свалял волана и не си наместил правилно този регулатор, който връща лостаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
И при мен стана така, но не съм пипал волана и започна постепенно докато сега в едната посока се изключва, но не както трябва, а в другата не изключва въобще. Някой знае ли къде е този регулатор или зъби и как да се стигне до тях. Волана ли се сваля или как въобще става.Brava 1.6 16V 90к.с.
Коментар
-
dani написа:И при мен стана така, но не съм пипал волана и започна постепенно докато сега в едната посока се изключва, но не както трябва, а в другата не изключва въобще. Някой знае ли къде е този регулатор или зъби и как да се стигне до тях. Волана ли се сваля или как въобще става.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар