В събота съпругата остави колата на автомивка и като я взе забеляза че има липса на таблото.Точно до предното стъкло по средата между решетките за обдухване на предното стъкло имаше едно черно цилиндърче с полусферично дъно което сега го няма.На негово място е останал един зелен куплунг.За какво е този датчик и откъде може да се намери.Тези от мивката се кълнат че го е нямало когато е закарана колата, а те или са го счупили или откраднали. Колата е Гранде Пунто , модел 2006г., 1.2 , 65кс - Динамик с мулти дисплей внос от Австрия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик до стъклото на Гранде Пунто
Collapse
X
-
кола
Това да е за датчик Т емпература друго няма кво да е а от къде ще го гупиш е божа работа щото е нов модел кола освен от някое строшено мисля че трябва да стане и от друга кола трябва да се погледне какво е оригиналното тук има едно ама то е другаде http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36741
-
кола
има и такъв датчик за светлина за фаровете ама той нее ли горе на огледалото а това го има и в другите коли нали има климатроник /Като пекне яко слънце да насочи студ натам, а не като се напече таблото вече, разбира се работата му е комбинативно свързана с датчиците за температура из купето и настройките на климатрона, щото и зимата има яко слънце/ с поръчка от Фиат
Коментар
-
RE:
Колата е с обикновен климатик.Номера на шасито е ZFA19900000054386.Видях препратката, но при мен е останал един гол зелен куплунг и е по различно от показаното на снимките.Но формата му на цилилидър с полусферично дъно е абсолютно същата.Да не би в колите с климатик да няма нищо и да има само капачка без датчик.Колата не дава грешка на дисплея.Още един въпрос който не е свързан с кражбата.В началото колата заради скъсана скоба на един маркуч губеше по малко антифриз и за доливах.Когато намалееше са появяваше се появяваше съобщение, че антифриза е намалял.Смених скобата и сега антифриза не намалява, но всяка сутрин се появява същото съобщение че антифриза, е малко,Той е на ниво максимум. Когато се покара и през целия ден съобщението спира да се появява.
Коментар
-
Колеги , може и да съм в грешка, ама това, за което говорите е приемника на централното заключване на колата (предполагам единият ключ на колегата е сгъваем с дистанционно), а това отгоре е просто декоративна капачка. На Пунто-то ми МК1 имаше подобно, но беше горе на плафона и като заключах колата седеики в нея там примигваше едно диодче.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар