Загубил вяра в предлаганите авточасти на българският пазар си поръчах термостат WAHLER от UK.Получих термостатът вчера, но се оказа че са ми изпратили термостат за моделите с един температурен датчик. Понеже евентуалната подмяна би ми излязла "златна" (поради транспортните разходи) ме интересува възможността за доработка.И тук имам две възможности:1) На стругар да се пробие отвор и нареже резба в тялото на термостата, където да навия вторият датчик2) Да се изполва сигналът само от единият датчик за двете направления (ЕКУ и уред за показване на температурата)В тази връзка имам следните въпроси:1) Може ли някой да ми услужи със старият си термостат, за да знае какво трябва да направи стругарят?2) Какво трябва да се преправи в ел. схема, за да използвам този термостат (с един датчик)?3) Има желаещ за нов термостат с автомобил 1,6 произведен след 01.04.98г. (ще му продам този на цената, за която съм го закупил, без да са добавени транспортни разходи)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преправяне на термостат за Браво/а (Мареа) 1,6?
Collapse
X
-
мисля, че няма да стане да се преправи за ползване с 1 датчик, дори да стане ще излезе златно. а случайно да е като оригиналните да се развива патрона- ако е така може да си подмениш само вътрешното тяло, което си е термостата, а корпуса стария....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:мисля, че няма да стане да се преправи за ползване с 1 датчик, дори да стане ще излезе златно. а случайно да е като оригиналните да се развива патрона- ако е така може да си подмениш само вътрешното тяло, което си е термостата, а корпуса стария....LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
ivo_fox258 написа:колега имам термостат ако искаш мога да ти го дамAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: Преправяне на термостат за Браво/а (Мареа) 1,6?
Stefanaki написа:Получих термостатът вчера, но се оказа че са ми изпратили термостат за моделите с един температурен датчик.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Re: Преправяне на термостат за Браво/а (Мареа) 1,6?
sok1 написа:Stefanaki написа:Получих термостатът вчера, но се оказа че са ми изпратили термостат за моделите с един температурен датчик.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар